gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-04-29 17:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
trending


part and parcel something something


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chrono
2017-05-03 16:11 (saite)
To, ka Eiropu vada Merkele un Vācija un Eiropas parlamentiem un padomēm ir tikai formāla funkcija vispirms pierādi, jo tie ir tikai vārdi. Merkele var kontrolēt to, kas notiek viņas valstī, bet ne Eiropā, tikai izteikt savu viedokli vai sašutumu par kaut ko. Un kvotas uz Vācijas bēgļiem neattiecas, no turienes nekas netiek pārvietots, tās skar Grieķiju un Itāliju. Ungārija arī būtu varējusi tikt vaļā no 55 tūkstošiem bēgļu, bet pati sadirsās un tagad būs jāpieņem vēl klāt (lai arī ceremoniāls skaitlis, par ko tagad, protams, principa pēc būs cīņa).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-03 18:46 (saite)
Pierādi lol. Lasi ziņas.
Piekrītu, ka Merkele nevar gluži tik ļoti komandēt kā būtu gribējusi, tāpēc jau arī tāds butthurts pret poļiem, čehiem, ungāriem etc.
Sausais atlikums ir tāds, ka ar savu neierobežoto velkamismu, par kuru neviens nekādos parlamentos nav balsojis, Vācijai nāksies tikt galā pašai.

Ja viss būtu norisinājies racionāli, tad bēgļu jautājums būtu risināts daudz citādāk un neviens par to neceptos.
Pirmkārt fokusējoties un nometņu organizāciju un humānās palīdzības sūtīšanu tur pat karsto reģionu kaimiņzemēs. Tas būtu praktiskāk ne tikai no loģistikas viedokļa, bet arī atsijātu feikos bēgļus, kas patiesībā tikai tīko dzīvot uz citu rēķina vai/un izplatīt savu antieiropeisko kultūru.
Otrkārt, sūtīt nah tos, kas nekādā rakā neatbilst statusam, feiko dokumentus un pilnīgi noteikti uz karstām pēdām sūtīt nah visus noziedzniekus.
Treškārt stingri vētīt potenciālos džihādistus un pie pirmajām aizdomām izolēt. Gandrīz visus no pēdējo laiku teraktiem Eiropā izdarījuši cilvēki, par kuriem jau bijušas aizdomas par radikālismu vai kuri ir bijuši krimināli sodīti (sodīti pēdiņās, jo Eiropas tiesas ir humānākās tiesas pasaulē).

Lēmums importēt visu Āfriku un Tuvos Austrumus uz Eiropu ir vai nu debīlisma pazīme vai apzināts noziegums un ir tikai normāli, ka cilvēki, kas vēlas saglabāt savas mājas drošas un kulturāli homogēnas, to nepieņems.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2017-05-03 19:19 (saite)
Nebrīnies, ka ja Tu pasaki, ka viens cilvēks de facto vada visu EU politiku, ka tas izklausās vairāk nekā drusku pārspīlēti. Ar saviem bēgļiem Vācija arī cīnās pati, sekmīgi vai nesekmīgi.

Ja runā par to "kā vajadzēja rīkoties", tad tam es pat piekrītu un tur, vajadzētu piemest vēl pāris punktus, bet tas vilciens jau ir aizgājis, tagad ir jārisina tas, kas ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-04 01:39 (saite)
Okej, nestrīdēšos par tavu interpretāciju sakarā ar to kurš kontrolē EU politiku, jo tas ir cits razgovors.
Attiecībā uz otro, diemžēl risinājumi par to ''kas ir'' nāk tikai no ļaunajiem ''nacistiem''.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?