gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-01-25 02:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The young girl’s mother (who asked that she and her daughter have their identities protected) reached out to TheRebel.Media.

She told us that her daughter was approached by two Syrian migrants who are enrolled at the Canadian high school. Both attempted to grind with the fourteen-year-old girl before one of the migrant students came up behind her, and aggressively touched her — her body and her breasts — before forcing his hand down her pants, touching her vagina from inside her underwear.

Through emails and a recorded phone interview, the Fredricton mother told me that, at first, Fredricton High School belittled reports of the sex assault against her daughter, and was told to consider things from the Syrian migrant’s perspective — to consider how western girls’ clothing has the potential to create cultural tension.


The girl’s mother informed me that the the police were aware of the sex assault and that she had hoped to press charges; however, following a questionable interaction between the young girl and one detective, there is now no sign that charges will be pressed.

According to the girl’s mother, the Syrian migrant student was suspended for just one week and is now back at school — with her daughter. Meantime, the 14-year-old girl has missed several weeks worth of school and is now seeing a mental health professional to help her cope with the trauma.

And it would seem this young girl isn't alone. Her mother told me that there have been complaints from other girls, too. More reports of “Syrian boys groping and touching girls’ breasts and trying to touch girls’ vaginas at previous school dances.”

Pilns sižets.

I approve of this motion. Nav ko ģērbties kā padauzai, ja negribi, lai tevi voluntāri ķer aiz vāveres. Redzu potenciālu progresu morālētisko normu korektā atjaunošanā pateicoties kulturālo bagātinātāju influxam dekadentās Rietumu valstīs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2017-01-26 18:48 (saite)
Ja tev šķiet ok tāda "nemaidzinātā" forma, kādā to pasniedz Rebel media sabiezinot krāsas, šo to "nejauši" noklusējot, un tas tev šķiet ok, tad skaidrs, ka fakti tevi neinteresē.

Ja nevēlies zināt tik vispārzināmu faktu, ka korāns u.c. islama reliģiskie raksti var tikt dažādi interpretēti, tad mums tiešām nav par ko runāt. Un acīmredzot esi paslinkojis pat ieskatīties wikipēdijas šķirklī, tad zinātu, ka piemēram tādā valstī kā Pakistāna ir bijusi gan premjerministre-sievieta, gan tajā nobāzējusies un legāli darbojas šī te organizācija. https://en.wikipedia.org/wiki/Revolutionary_Association_of_the_Women_of_Afghanistan

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-01-26 19:08 (saite)
Diemžēl tie, kas ganāmpulkos, smagi dvešot rāpjas pāri Eiropas mazajām sētiņām, laikam nav lasījuši tos progresīvos Korāna tulkojumus. Ja tie viņi visi būtu tādi, tad jau ok.

Otrkārt, ieteiktu tev tomēr ņemt vērā, ka Korāna teksts tik tiešām skaitās ''tiešā runa'' no Dieva, nevis apokrifiski teksti no atklāsmju saņēmējiem, tāpēc tādus ''progresīvus tulkotājus'' tu dabūsi vienu un dažām štukām un tie paši visdrīzāk jau būs sen pakārti vai nomētāti ar kirbuļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2017-01-26 19:15 (saite)
Ieteiktu tev ņemt vērā šādus vispārzināmus faktus:
1) Arī Islamā ir savas konfesijas, sektas, dažādi teoloģiski novirzieni u.tml.
2) Ne visās islama dominētās valstīs ir tāda teokrātiska valsts iekārta, kā Irānā (kur sieviete - valsts vadītāja nebūtu iespējama, atšķirībā no Turcijas, Pakistānas, Azerbaidžānas, Indonēzijas u.c. islama dominētām valstīm, kurās "progresīvie Korāna tulkotāji" acīmredzot nav ar ķirbuļiem nomētāti).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-01-26 19:29 (saite)
Tur jau tā lieta, ka ''problēmas'' islamistiem ir tajās valstīs, kur nav totāls islama r00lz stāvoklis. Līdz ko tas iestājas, tā ratificējas normālie islama ruļļi. Varianti ar Irāku, Sīriju, Ēģitpi un Lībiju - tipiski piemēri.

Tāpēc jau ir tas sentiments, ka labāk būtu ļāvuši turpināt valdīt puslīdz sekulāriem asiņainiem diktatoriem, kas tur savas čurkas kulakā ar dzelz dūri, nekā viņus nomet un ļauj vietējiem turboislamistiem paņemt grožus savās rokās.

Šeit, protams, Rietumu civa dramatiskā stratēģiskā kļūda. Sadams ir svētais salīdzinājumā ar ISIS. Bet nu, tajā laikā ideja bija par visas pasaules elektrifikāciju + demokrātija.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2017-01-26 19:44 (saite)
Konkrēti Sadams jau ar ārpolitikā nebija nekāds miera balodītis (ilgais karš ar Irāku, iebrukums Kuveitā) + pēc asiņainās 1991.gada sacelšanās apspiešanas vairāk kā pusotrs ļimons irākiešu devās bēgļu gaitās. Tā ka nav brīnums, ka uz viņu skatījās kā uz pastāvīgu reģiona stabilitātes draudu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-01-26 20:02 (saite)
Okej, bet uz nākamajiem kariem, kas, ka smej, bija ģermokrātu iniciēti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2017-01-26 20:15 (saite)
Tu par Irākas un Afganistānas kariem?

Irākas gadījumā protams var vienīgi minēt kas būtu, ja Sadamam būtu ļāvuši turpināt valdīt. Nav izslēgts, ka būtu bijis labāk, bet nu post factum jau visi esam gudri un tolaik Sadams daudziem šķita tāds maita, dēļ kura sliktāk vairs nevar būt.

Savukārt Afganistānā n-tos gadus ilgušais pilsoņu karš arī pirms ASV iebrukuma nebija beidzies (kaut 2001.gadā Talibani nosacīti kontrolēja lielāko daļu valsts), tā ka tur gan šķiet nekas daudz nemainījās - kā bija gadiem ilgi nonstopā ildzis karš, tā turpinājās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-01-26 20:25 (saite)
Sīrija/Lībija, djūd. Nu jā, un pat grūti teikt par Ēģipti.
Djūd. Djūd!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2017-01-26 21:27 (saite)
Tas, ka rietumi tur iesaistījās, uzreiz nenozīmē, ka viņi to iniciēja. Ja protams netic sazvērestību teorijām par "organizētām revolūcijām".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-01-26 21:41 (saite)
Jā, ASV tur iebruka ķips kā tajā anekdotē par žīdu: ''Slišili vi, Rabinovic, v parķiju vstupiļi - kuda ja eto ja vstupil? *smotret pod nogi*''...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2017-01-26 21:49 (saite)
Eģiptē iebruka? Lībijā un Sīrijā iesaistījās jau tad, kad pilsoņu karš bija sācies un gāja vaļā pilnā sparā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?