gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-07-06 19:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā universitāte, par kuru raksta vietējais sēklgrauzis-komunists, ir ekvivalents Jehovas Liecinieku nometnei. Un tādu Rietumos nu ir tik daudz, ka drīz jau būs mažoritāte. Mums visiem reāli draud otrā boļševiku/hungveibinu atnākšana ar visām izrietošajām sekām, kad paaudze, kas tajās indoktrinēta, sāks nomainīt šībrīža padumjos būmerus un pasīvi agresīvos mileniāļus. (((Barveži))) šos agresīvi stulbo, bet fanātisko lopiņu barus varēs uzkūdīt uz jebkurām zvērībām. Labi, ka es ap to laiku jau visdrīzāk būšu iespēris pa spaini.
upd: un vēl putnu barības fanāts atsaucas uz PVO kā dietoloģijas autoritāti XD


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2023-07-06 20:22 (saite)
Nelasu ārpus sava burbuļa, bet Z paaudze tā pat kā mileniāļi norimsies, kad būs pašiem jāsāk maksāt savi rēķini. Tad nevis ļausies kūdīties bet vilks vien savu kapitālisma jūgu.
Visa šitā statusu spēlīte ir iespējama tikai kamēr ir atvērta opcija Dzīvoju pie mammas (https://www.youtube.com/watch?v=zjqR6Qr7-mc) ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-06 21:15 (saite)
Tur lielai daļai mamma būs valsts. Jau tagad mileniāļiem daudz kur tā ir. Kā tu domā tik daudzi var atļauties būt aktīvisti un "influenceri" caurām dienām, lai gan nav ieguvuši nekāda veida praktisku izglītību, izņemot indoktrinācijas kursus un nekur nestrādā, izņemot formālus bs job amatus tādās vietās kā pirmsMaska Tvitera pieaugušo bērnudārzā. Viņi tiek kūrēti no (((avotiem))). Pie tam nav vajadzīga VISA paaudze, pietiek ar agresīvu, fanātisku minoritāti, kuru pareizi novirzot tiek panākta pilnīga kontrole deep state birokrātijās un 'nevalstiskajos' grupējumos. Atceramies, ka boļševiki, neraugoties uz savu apzināti mānīgo apzīmējumu, bija neliela minoritāte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-07-07 13:57 (saite)
Woke pēc būtības ir reliģija, konkrēti sekulāra kristietības deviācija, bet lielās korporācijas tai pieslienas, lai kāstu no tās ticīgajiem naudu tūlīt un tagad. Kur ticīgo vairums ir no citas reliģijas un konvertēties netaisās, tur neviena korporācija varvīksnes karodziņus nevicina. Cilvēks, kam nav jādomā par nākotni visus savus tugrikus notriec te un tagad, nevis domā, ko atstās pēcnācējiem. Kvartāla atskaitei tas der, bet par ilgtermiņa iznākumu tā pat atbildēs kāds nākamais CEO. Nu un valsts jau nekāda mamma nevar būt, tikai pamāte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-07 14:33 (saite)
Kategoriski nepiekrītu, ka korporācijas un oligarhi no tā kāš naudu. Pilnīgi otrādi, tās zaudē naudu un klientu, bet turpina ieguldīt, jo šīs nav par naudu, bet ideju. Korporācijas kontrolē (((cilvēki))), kuriem visa pasaules nauda un asseti jau pieder. Viņi to tagad tos izmanto Dieva spēlēšanai, globāliem šahmatiem. Kāpēc, lai Soross vai Rotšildi/felleri tērētu miljardus nevalstiskajās organizācijās un akadēmijas/politikas subvertēšanā, lai radītu šos reliģiozos fanātiķus? Nekāda finansiāla profita, tikai zaudējumi. Nauda te ņipričom.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-07-07 16:33 (saite)
Kas varētu būt ticamāk nekā nauda? Nu teiksim kāds būtu šī globālā šaha endgeims?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-07 20:01 (saite)
Sātana Sinagoga pāri visam. Dažiem varbūt vienkārši izprieca. Cilvēki, kas kļūst pārmērīgi bagāti ir vai nu jau bijuši psihopāti vai par tādiem kļūst. Cilvēka (vai ķirzakas:)) daba 101.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-07-07 16:31 (saite)
/Woke pēc būtības ir reliģija, konkrēti sekulāra kristietības deviācija/

Jā, tā izskatās. Tie paši patterni. Vainas apziņas potēšana, spēlēšana uz emocijām utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-07 20:04 (saite)
Woke/leftisms kā tāds ir pilnīgs pretstats kristietības idejām. Arī šeit Pikačū šauj pilnīgi garām.
Var vienīgi nedaudz apšaubīt vai kristietības vienlīdzības un līdzjūtības ideja bija beneficiāla baltajam Eiropas cilvēkam, kamēr visas pārējās tautas un reliģijas, kas tai nepievērsās, turpināja būt rasisti un parazīti, kas vadās tikai pēc traibāliem in group instinktiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-07-08 12:12 (saite)
Tas ir ļoti vienkāršoti, bet ir zināms pamats, kāpēc woke tik labi plaukst un zaļo īpaši post protestantu kultūrtelpā, bet tās pasaules daļas, kas nav bijušas kristīgas ir visai imūnas pret woke. Woke izveidojās rietumos uz sociālisma celma, savukārt pat sociālisms ir postkristietības produkts, jo tā doma, ka sabiedrības vājākie būtu jālolo un jāsargā vai tiem pienākas pat zināms īpašuma statuss iedēstīja kristietība. Pirms tam žēlsirdība bija sentimentāla kaprīze nevis vispārējs morāls uzstādijums. Grēciniekus nomētāja ar akmeņiem audzinošos un izklaides ietvaros, "liekos" zīdaiņus pameta nomiršanai, utm. Līdz ar kristietību rodas doma, ka ikviens ir vērtība, nevis itkai tas, kam dievi ir bijuši velīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-08 13:33 (saite)
Jā, aptuvenos ietvaros taisnība, bet atslēgas vārds ir "protestantu". No tāsa vietas arī sākās degradācija. Nu un, protams, vēl "apgaismība". Žīdmasonu pirmais uzgājiens uz nopietnās skatuves, kurš nebūtu bijis iespējams bez protestantisma un katoļu baznīcas iekšējas degradācijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-07-08 23:12 (saite)
Nejaucam mušas ar kotletēm. Apgaismība bija pret sava laika wokistiem. [Sava laika wokisti bija tie kas medīja raganas, nu tāpat kā vēlākie varianti medīja tautas ienaidniekus pie staļina vai mao un žīdus pie ādolfa]. Tagad iespējams vajadzēs vēl vienu apgaismību no tehnokrātu industriālistu puses pret pašreizējiem neo puritāņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dombrava
2023-07-07 02:05 (saite)
Pie kuras paaudzes pieskaiti sevi? Man radās iespaids, ka esi milleniālis, bet dzīve ir ambivalenta, tā ka varbūt kļūdos, dalījums jau var būt nosacīts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-07 07:47 (saite)
Jā, esmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?