gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-06-10 15:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tāpat kā ar Nordstream, dambja lieta ir highly suspicious. Kā var vienkārši tupa bez jautājumiem ticēt (((US))) propagandai bez neviena dibināta pierādījuma? Tādā pašā veidā kā NS, šeit vienīgā motivācija redzama tikai no Ukrainas/US puses. Kāpēc lai krievi appludinātu savas teritorijas un radītu infrastrukturālu katastrofu? Ai mīn, zinu, ka viņi nav tie asākie naži atvilktnē, bet komōn. Krima ir tagad Krievija. Nemeiko sensu sabojāt tās ūdens padevi. Armijas pozīcijas, kas tika appludinātas bija viņu un be jebkāda drauda tikt ieņemtas, ja vien netic propagandai, kas tā pat mēnešiem stāstīja kā Bahmuta tūlīt būs ukraiņu.
Var būt ierindas ukraiņu pusē šajā karā, bet tas nenozīmē, ka jums jākļūst par pilnīgiem sovokiem, kas 100% visiem meliem, ko stāsta (((US))/globālistu kabala.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-06-10 16:06 (saite)
Labrīt. Pamanīji ka informācijas karš arī notiek no abām pusēm. Kāds pārsteigums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-06-10 16:23 (saite)
Nu jā, es pamanīju. Daudzi nemana, tajā skaitā šeit cibā. Uzskata, ka tas, ko dirš (((Zelenskis))) vai meinstrīm media ir Evaņģēlijs, kuram jāklausa bez ierunām, citādāk esi sliktais vai putinists.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2023-06-11 13:43 (saite)
Kara abās pusēs ir propaganda. Ukraiņu vienkārši ir efektīvāka un nav balstīta uz absurdu, jo viņi darbojas ar profesionāļiem nevis krievmetožu iedibinātiem lohiem (kur attiec.amatā ir nevis prasmīgākais, bet tas, kurš labāk prāta izdzīvot megakorumpētajā sistēmā, kas seko visur, kur iet krievfašisms).


Es neteiktu, ka bez ierunām. Es situāciju analizēju no "kam tas izdevīgi?", plus, analizēju situāciju no ieroču/taktiku skatu punkta. Atbilde viennozīmīga- krievi. Kāpēc? Ukrainai nebija izdevīgi uzspridzināt dambī, liedzot sev avēnijas pretuzbrukumam, appludinot tūkstošiem pilsoņus, nodarot miljardus vērtus infrastruktūras un savas tēvzemes eko bojājumus.



No ieroču/taktiku skatu punkta - taktiski neiespējams ukraiņiem nogādāt tonnu sprāgstvielu vietā, kas bija krievu faktiskajās valdījumā sprādziena brīdī. Himars, storm shadow, small diameter bombs nav tik jaudīgi, lai nonestu faking HES- indženērijas brīnumu, kas veidots tik izturīgs, lai nebūtu jāsatraucas, ka kara gadījumā 1 vai 5 kruīza raķetes to no nesīs. Krievi tur laicīgi sastiepa tonnu ar sprāgatvielām, lai vajadz.gadījumā nogrieztu šo uzbrukuma avēniju un radītu papildus galvassāpes un resursu nepieciešamību brīdī, kad tos visvairāk vajag.

Galu galā, ja analīze situāciju vēsturiski, cik HESus uzpisuši Krievi un cik Ukraiņi? Šai karā krievu kontā tas ir 2.HES. Ukraiņi tāpat kā jebkura tauta savā teritorijā neatļautos iznīcināt reģionam absolūti esenciāli megainfrastruktūru. Iedomājies tos zaudējumus, kas nodarīti Hersonai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2023-06-11 14:55 (saite)
Šeit var labi par Krievijas mērķi saprast. Lai Krieviem nebūtu jākovero visa 1000km fronte, viņi pieņēma šo stratēģisko, taču visus likumus par karu pārkāpjošo lēmumu. Tagad var atvilkt savus kaujiniekus no turienes, lai nosūtītu uz vietām, kas ir jānosedz (jo tās, pašsaprotams, nevar appludināt) https://www.delfi.lv/news/arzemes/krievija-parvieto-kaujas-vienibas-no-hersonas-virziena-zino-ukrainas-am.d?id=55651120

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ieraksts
2023-06-14 11:07 (saite)
krievu "logika" ir vienkārši brutāli iznīcināt visu, ko viņi nevar dabūt.
pat ja viņi dabūs daļu Ukrainas, ko viņi iesāks ar teritorijām kas faktiski ir ekoloģiska katastrofa uz desmitgadēm, ja ne simtiem gadu? es vienkārši galīgi vairs nesaprotu tos kropļus. pēc tam vēl šauj pa glābējiem. tā ir kaut kāda absolūtu mēslu rase.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-06-14 15:33 (saite)
Kopumā piekrītu, bet Nordstrīmu to začem. Gāzes padeves valves ta viņu pusē.
Rietumu propaganda nav mazāk melojoša, tāpec visus storijus valstu kontrolētajā presē vnk jāignorē imo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?