gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-02-11 17:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Messi of piano
Neesmu ūber eksperts klasiskajā mūzikā. Klausos to sporādiski un vairāk saprotu emociju līmenī. Bet šitas knariņš ir something else pat priekš manis laja. Korejietis, 18 gadu, spēlē kā viedais kā tehniski tā izpratnes līmenī. Varētu salīdzināt ar izcilu skandu, kur skaņu sadalījums ir perfekts. Bet te vēl papildus jaunā cilvēka kaisle un ieinteresētība. Droši vien būs turpmāko desmitgažu izcilākais pianists.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-02-12 15:30 (saite)
Jā, viņš ir ierindas naučnijs sotrudņiks. Kaut kādā brīdī bija vēlme viņu intīmi nodoksēt (priekš sevis) un atradu kas viņš ir. Zauradnijs hīmfaka produkts, kas nodarbojas ar standarta procedūrām institūtos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-02-12 15:37 (saite)
nu kādam arī tas ir jādara. svētīgs darbs, daudz svētīgāks par čupiņu citu darbu.

gan jau ir ceļā uz augstāo grādu. cik pazīstu cilvēkus ar phd, tas ir smags, ērkšķiem kaisīts ceļš.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-02-12 16:08 (saite)
Ja tu zini kā mani sauc tu vari iegooglēt manu disertāciju, šite es protams tos datus nelikšu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-12 16:26 (saite)
Es taču nekad neesmu noliedzis, ka esi 100+ IQ grade cilvēks, kas spēj nodarboties ar savu remeslo efektīvi. Arī es esmu tāds pats. Above average, līdz ar to man viegli iemācīties jebkuru amatu un pelnīt ar to naudu.
Bet kā ciparainais teica, nekas no tā nenodrošina kādu vispārējas inteliģences benčmarku. Ir augsta IQ cilvēki, kas ir tiešām arī gudri/viedi, ir tādi, kas nav un spējīgi intelektu izrādīt tikai savā šaurajā jomā. Pazīstu sētnieku un ķieģeļu ličus, kas ir gudrāki/viedāki par mani un lielāko daļu cibas intelektuāļu. No tādiem esmu daudz mācījies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-02-12 16:29 (saite)
Tas viss ir okej, mani tikai uzjautrināja zazīša emmm viedums un kompetence.

Par gudrākiem cilvēkiem, jā es arī pazinu teiksim vienu kexu kurš bija rūpnīcas strādnieks un kudī gudrāks par mani. Tiesa vispār viņš bija raķešu elektronikas konstruktors, izmests no ``pastkastes`` tāpēc ka sadirsies ar partorgiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-02-12 16:46 (saite)
Sadirsties ar partorgiem ir viena lieta. Imo ļoti daudzi intelektuālīši nodzīvo un nomirst vienatnē tieši tāpēc, ka ir pārāk gudri/dīvaini uz ārējās masas fona. Uber intravertie/autistiskie keksi vienmēr ir pariah un starp viņiem ir daudz inovatoru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-02-12 16:50 (saite)
šis diemžēl ir taisnība. Un problēma. Pats tādus zinu. Kā padarīt sistēmu piemērotu dīvainajiem ja viņi ir gudri - tas ir iespējams vēl svarīgāks uzdevums par kodolsintēzes enerģijas pielietošanu.

Joprojām rēcu par zazi. Pats mani nodoksoja bet nejēdz iegooglēt disertāciju. Laikam plant based nutrients tomēr ir mazāk biopieejami smadzeņu audiem :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?