gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-02-08 13:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Juvenal laikam iestātos par atkulakošanu. Pie velna mazos uzņēmumus. Visiem jāstrādā Amazon tipa korporatīvajos kolhozos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2023-02-08 13:51 (saite)
Izteikt šādus pieņēmumus īsti nevajadzētu, rīkoties, lai vēsture neatkārtojas gan vajag.

Nevajag tāpēc, lai saglabātu sev spēju būt godīgam un līdz ar to tā saucamo morālo kompasu. No otras puses, iespēja uzvarēt ir daudz lielāka tam, kurš ir negodīgāks, kas noteikti jāņem vērā, jo šie pretinieki nekautrēsies melot. Sarežģīti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dooora
2023-02-08 14:28 (saite)
pieņēmumu pieņemšana un izpaušana tīri techniski arī ir rīcība.
pieņemt, ka var rīkoties (individuāli un kollektīvi) nolūkā nepieļaut lielā rata/svārsta neizbēgamo atgriešanos, ir stipri drosmīgs.
jaunieši, es nezinu, kas ir konkrētais juvenālis, vnk iegriezos, lai paustu, ka man prieks, ka jūs te vēl esat.

Cojam kulaks bij Dzeguzē sažņaugtā delna. ar to arī atvados, man jāved pie advokātiem kaut kādā sūdā apsūdzētie viesi no Britānijas, hau!

https://www.youtube.com/watch?v=Hj9NwTDRg6g

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2023-02-08 14:44 (saite)
Lai veicas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2023-02-08 16:14 (saite)
Šitiem fruktiem arī veiksmes iztrūkums nekaitē :) Bet paldies enīvējā, un nav jau tā, ka Fātimas abpusēji labā roka mums nāktu par kreizu.
60+ gadu sirmā jaunkundze pirmās diennakts vakarā par lielu izbrīnu apkārtējiem uz bezpretenziju atbrīvošanu atbildēja, ka bez dzīvesbrieža viņa tur ārā justos mazāk komfortabli nekā te iekšā. un izolādōra darbinieki rindas kārtībā nāca apraudzīt, kā Londōnas daktere mīzalu un izbīļa sviedru piesātinātā telpā uz grīdas stundām veic jōgas kustības. un uz punktīgi pienestiem ogļhidrātiem bagātiem ēdieniem atbild ar biklu: man joprojām gavēnis, bet liels paldies enīvējā.
tikmēr dzīvebriedis jau 18to stundu, aizvien pilns labestības pret iepretim sēdošo zelli, kas varētu būt viņa mazdēls, risina šādu pavedienu:
– Parakstieties lūdzu, Apsūdzētā kungs, ka protokōlu esat izlasījis un rakstītajam piekrītat!
– Manuprāt, Izmeklētāja kungs, lai cilvēks kaut kam varētu, liekot roku uz sirds, piekrist, viņam vispirms šis „kaut kas” ir jāsaprot. Bet man vēl aizvien te ir ārkārtīgi daudz vairāku līmeņu neskaidrību. Saprotiet, mans paraksts šādā situācijā būtu viennozīmīgi vērtējams kā meli. Tas taču ir pārkāpums, turklāt arī vienkārši cilvēciski nesmuki. (un tādā garā līdz pulsa zudumam).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2023-02-08 16:24 (saite)
:), lai cik nevietā, tas neliktos šajā gadījumā.

Iesaki viņiem rīkot kursus Latvijas pensionāriem - "Kā dzīvot interesantāk".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?