gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-01-19 11:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pačekoju darbā šo to no pēdējiem formicas linkiem un tur ir diezgan daudz pilnīgi nesaistītu ar ģeopolitiku litu. Piem forša intervija ar Richard Lindzen par pašreizējām problēmām zinātnē, kā to nozog korumpēti politiķi un aktīvisti. Kārtējie WEF psihopātu izteikumi par to kā grib atņemt mums brīvību un satīrisks rullītis par to, kaut kas par jaunākajiem atradumiem arheoloģijā par cilšu izcelšanos. Zinu, ka jams daudz licis par kovidafēru, kam, protams, arī nav sakara ar krieviem.
Būtu labi, ja kāds norādītu uz spilgtāko krievu propagandu pēdējo pāris mēnešu laikā. Vēlos tapt imunizēts.:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-01-20 01:27 (saite)
Tā nav slikta pieeja. Līdzīgi strādā imūnsistēma opsonizācija un antigēna prezentēšana saucas. Tas notiek vienkārši runājot tā ka specifiskas šūnas nomarķē pretinieka jeb svešos objektus ( proteīnus, sīkbūtnes) un tad citas imūnsistēmas šūnas vai aktīvi enzīmi tos marķerus atpazīst un tos objektus iznīcina vai arī uzskata par savējiem un neaiztiek, atkarājas no marķeriem. Tāpat memētikā - ja mēs kādai ideju grupai uzkarinam marķeri ``rasisms``, ``putinisms``, ``eigēnikašausmas`` tad zināmu daļu no gojiem varam par noteiktu ideju pretiniekiem vai tieši otrādi atbalstītājiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-20 01:50 (saite)
Nuja, tāpat kā ar tautām, rasēm un dzimumiem.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-20 01:54 (saite)
Nu redzi tāpēc idejas jāskatās pēc būtības nevis pēc taga/ marķera. Tāpēc es drusku patroļļoju ar nekrofiliju, jā, protams, nekrofilija ir slikti bet ir jāsaprot kāpēc slikti nevis vienkārši jāatpazīst pēc taga ``nekrofilijašausmas`` - ja sapratīsim pēc būtības tad tagotāji nevarēs manipulēt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-20 08:42 (saite)
Nujā, nejau dēļ "nehigiēniskuma" tā ir slikti.
Un tautas, rases un dzimums IR uzskatāmāks marķieris. Pēc idejā var prognozēt tautību un otrādi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?