gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-01-19 11:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pačekoju darbā šo to no pēdējiem formicas linkiem un tur ir diezgan daudz pilnīgi nesaistītu ar ģeopolitiku litu. Piem forša intervija ar Richard Lindzen par pašreizējām problēmām zinātnē, kā to nozog korumpēti politiķi un aktīvisti. Kārtējie WEF psihopātu izteikumi par to kā grib atņemt mums brīvību un satīrisks rullītis par to, kaut kas par jaunākajiem atradumiem arheoloģijā par cilšu izcelšanos. Zinu, ka jams daudz licis par kovidafēru, kam, protams, arī nav sakara ar krieviem.
Būtu labi, ja kāds norādītu uz spilgtāko krievu propagandu pēdējo pāris mēnešu laikā. Vēlos tapt imunizēts.:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]3koma14vs007
2023-01-19 14:22 (saite)
Es jau krietnu laiku vairs neskatos nevienu formicas linku, bet vairākus mēnešus atpakaļ mani burtiski izbesīja viņa pret Ukrainu vērsta krievu melu, propaganda un dezinformācija. Kad es viņu tādēļ nosaucu par putina mēslu vai kaut kā tamlīdzīgi, es uzreiz tapu izbanots.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-19 14:35 (saite)
Man līdz ar to ir grūti spriest, jo es arī jau sen diez ko nesekoju šīm saitēm. Pārāk daudz un bez komentiem ir neinteresanti.
Viena lieta, ko jābilst ir tā, ka jānoškir patiesi krievu propagandu un mēģinājumus saprast objektīvo reālpolitiku. Šis IR proxy karš starp ASV vs Krievija, un ekonomiskā ziņā arī pret Eiropu un visu pasauli. Ukraina ir tikai placdarms un upuris līdzīgi kā Polija un Baltija ww2. Un, protams, kārtējo reizi galvenie tā provokatori ir bijuši you know who. Russiangate konsprācijteorija pret Trampu un visu konservatīvo/labējo kustību pasaulē, kas tika tiražēta propagandas (((medijos))), ASV unipartijas un trīs burtu aģentūru aktīvā dalība, par kuru tagad var transparenti izlasīt tviterfailos, tā visa labi organizēta prelūdija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-20 01:27 (saite)
Tā nav slikta pieeja. Līdzīgi strādā imūnsistēma opsonizācija un antigēna prezentēšana saucas. Tas notiek vienkārši runājot tā ka specifiskas šūnas nomarķē pretinieka jeb svešos objektus ( proteīnus, sīkbūtnes) un tad citas imūnsistēmas šūnas vai aktīvi enzīmi tos marķerus atpazīst un tos objektus iznīcina vai arī uzskata par savējiem un neaiztiek, atkarājas no marķeriem. Tāpat memētikā - ja mēs kādai ideju grupai uzkarinam marķeri ``rasisms``, ``putinisms``, ``eigēnikašausmas`` tad zināmu daļu no gojiem varam par noteiktu ideju pretiniekiem vai tieši otrādi atbalstītājiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-20 01:50 (saite)
Nuja, tāpat kā ar tautām, rasēm un dzimumiem.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-20 01:54 (saite)
Nu redzi tāpēc idejas jāskatās pēc būtības nevis pēc taga/ marķera. Tāpēc es drusku patroļļoju ar nekrofiliju, jā, protams, nekrofilija ir slikti bet ir jāsaprot kāpēc slikti nevis vienkārši jāatpazīst pēc taga ``nekrofilijašausmas`` - ja sapratīsim pēc būtības tad tagotāji nevarēs manipulēt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-20 08:42 (saite)
Nujā, nejau dēļ "nehigiēniskuma" tā ir slikti.
Un tautas, rases un dzimums IR uzskatāmāks marķieris. Pēc idejā var prognozēt tautību un otrādi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mapats
2023-01-19 23:24 (saite)
Propogandas piemērus piedāvāt nevaru, jo viņa/viņas liktās adreses skatos ļoti reti.

Varu piedāvāt novērojumus.
Kad sāka rakstīt, bija interesanti un varēja reizēm aprunāties, intereses par tēmām cibā sakrita. Kad krievi iebruka Ukrainā pazuda cilvēcīgums un cilvēka klātbūtnes sajūta. Sākotnēji bija arī atklāta krievu propoganda(pēc atmiņas rakstu, ne faktiem), kas pazuda, kad ukraiņi pateica ka cīnīsies un sāka uzvarēt. Bet propoganda ir dažāda, tā var būt ieslēpta pat itkā nevainīgā sarunā, vai "pētījumā", vai pat brutāli piekabināta kādam interesantam, nesaistītam video un šāda veida materiāli bija(vai tagad ir - nezinu), tas nenozīmē, ka cilvēks ir propogandists, bet jautājumi un aizdomas ir, atbilžu nav, ir tikai materiālu plūsma bez viedokļa.

Mans subjektīvais vērojums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-20 08:43 (saite)
Apmēram tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?