gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-01-18 20:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Aizvēsturisks html laivjurnāls ar 20 aktīviem juzeriem noteikti ir lakomnijs kusočeks kremļa propagandistiem. Nah twiteri, feisi u.c. sociālistu megamēdijus. Šeit propagandēt ir stratēģiskāk.:)
Ja runājam par kremļbotiem. Cibā jau gadiem tusē vismaz kāds pusducis 5.kolonistu, kas visos iespējamos leņkos tiražējuši ždanokistu runaspunktus: nabaga apbižotie krieviņi, nav nekādu okupantu un okupācijas seku, divvalodība nemaz nav tik slikta, jāļauj mācīties dzimtajā (ruki proč ot naših škol), NA ir ļauni naciķi (vienīgā partija, kas bija par current_thing, pirms tas bija cool) un patriotisms vispār pēc defolta nacisms, kas neizbēgami noved pie annudah shoah. Šie frukti influencējuši kudi iespaidīgāk par mēmu saišu pastotāju.
Vai par to nevajadzēja ziņot Drošības Komitejai vai kas mums tur tas orgāns?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-01-19 10:30 (saite)
Kritika pret rietumiem ir okej, man šķiet ka es diezgan daudz kritizēju rietumniekus - par AES slēgšanu, vegānpropagandu un citām muļķībām. Es tikai vēlos piezīmēt ka ar visām kļūdām rietumi ir sakarīgāki par pašreizējo krieviju. Tu mēģini piedēvēt man neesošus uzskatus. Tava loģika: Es esmu pret agresīvu nacionālismu => putinbots. Tas ir tāpat kā ja es teiktu - Gnidrologs ir pret bērnu dzimummaiņas propagandu => putinbots. Aplami? Aplami. Abos gadījumos.

Kas ir agresīvs nacionālisms? Tas ir redzēt cilvēkā nevis personu bet etniskas grupas pārstāvi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-19 11:02 (saite)
Ir labi redzēt gan vienu gan otru, priekš konteksta un perspektīvas. Pattern recognition ir obligāta tevis dievinātajā zinātnē. Spiediens uz "don't notice this cuz the ur evil" ir instrumentāls wokistu retorikai.

Es kritizēju krieviju par krievijas lietām, rietumus par rietumu lietām. Neviens ne otrs nepadara mani par vienas puses propagandistu. Tā var domāt tieši tie, kas atrodas ekskluzīvi vienas propagandas burbulī.

Tu neesi pret agresīvu nacionālismu Latvijā, tu burtiski aģitēji par labu divvalodībai, kas ir tieši tas pats, ko jau dekādēm pieprasa kremlis un ždanoka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-19 11:17 (saite)
/Es kritizēju krieviju par krievijas lietām, rietumus par rietumu lietām./

Nu es arī.

Līdz ar to es neiebraucu kāpēc tu esi zirgā bet es ždanoka ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-19 11:45 (saite)
Tāpēc, ka tu burtiski atkārto ždanokiešu pozīciju valodas jautājumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-19 11:50 (saite)
Pag mana pozīcija bija tāda - visās LV skolās māca LV valodu un svešvalodas, svešvalodu komlektu var izvēlēties saprāta robežās. Saprāta robežas- pieejamie pasniedzēji. Tātad vācu, krievu, angļu, franču.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-19 13:07 (saite)
Ne, tu teici ko citu, jūda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?