cits ([info]garamgajejs) rakstīja,
@ 2021-04-10 13:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par prieku Aristotelam
Melot un apmelot ir pareizi, ja mērkis attaisno šādus līdzekļus.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2021-04-11 10:58 (saite)
reliģija, tā tas strādā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-11 13:47 (saite)
Es precizētu, ka tas ir reliģisks fanātisms fenomenoloģiskā griezumā un ekstrēmisms politiskā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-04-11 17:47 (saite)
Jā, briljanta kombinācija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-12 17:08 (saite)
Tad lūk, kur visas litas sāls! Tu vienkārši nespēj sagremot to, ka kaut kur pasaulē ir viens cibiņš ar tev nepieņemamiem reliģiskajiem un politiskajiem uzskatiem. Tādēļ tu jau vairākas dienas pēc kārtas pavērš visu lietu personiskā virzienā, nevis strīdā par idejām, pret kurām, tu, protams, neko nevari iesākt, jo šīe noteiktie uzskati ir neatspēkojami un neapstrīdami. Tie acīmredzot ir tik spēcīgi, ka par visām vārītēm ir jāmobilizē visa ciba pret vienu random jūzeri, pēc iespējas uzbrūkot personiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-12 20:41 (saite)
Pasaulē ir vairāki cibiņi ar man nepieņemamiem reliģiskiem un politiskiem uzskatiem. To starpā rasisti un antisemīti, ar ko tu šeit biedrojies. Bet redzi, šis notikums ir tava sen pasludinātā kara pret cibu rezultāts. Iesprāga tieši sejā, tā teikt. Bet par visas cibas mobilizāciju, metafora strādātu, bet pārāk glaimojoši, nav man tāda vara un nevajag. Ciba pati zina, ko dara. Publiskā telpa organizējas pati.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-12 21:05 (saite)
Lieliski, nepietiek, ka tu mani jau dienām, ja ne nedēļām apcel, vajā, lamā, tu mani vēl mēģini sasaistīt ar kaut kādiem sevis izdomātiem antisemītiem un rasistiem. Vai es tiešām šobrīd sarunājos ar tīru universitāšu zilmataino SJW katīvistu, vai man tikai rādās un šis ir nelāgs sapnis?
Ciba nav publiskā telpa, bet gan sasmacis pīļu dīķis, un kā rādās, 6.b klases bulliju klubiņš, kuri tiešām, kā jau raksti, "paši zina, ko dara". Biju naivs, domājot, ka šiem bullijiem var kaut cik likt atbildēt par saviem vārdiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-12 21:11 (saite)
Būs jau labi, paraudāsi un pāries.

(Replies frozen) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-04-13 21:47 (saite)
/nevis strīdā par idejām, pret kurām, tu, protams, neko nevari iesākt, jo šīe noteiktie uzskati ir neatspēkojami un neapstrīdami./

Tev nav taisnība, kāreiz šīs idejas netur ūdeni, bet pret noteiktām personām kā nesējiem man nekas nav. To pārmaiņas pēc kristieši ir pareizi sapratuši, viņiem ir teiciens - ienīst vajag grēku nevis grēcinieku. Kas tulkojot cilvēku valodā nozīmē ka kritizēt vajag aplamas idejas, tādas kā ticību dievam, nevis ienīst un vajāt noteiktas personas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?