Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2013-03-27 11:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ura, ura, ura, kurš rīt brauc uz meža namiņu, kurš? ES!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: Tavu traki aizņemtu džimu
[info]simamura
2013-03-27 12:01 (saite)
temperamentīgi ļaudis, nu. Precās šķirās, precās šķirās. Un tā tie daudzie datumi sakrājas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Šito pierakstām
[info]fjokla
2013-03-27 12:13 (saite)
Mājās cepta franču bagete
Mājās cepta maize vienmēr ir pati gardākā

Nepieciešams:

500g miltu
250ml piena
0,5 tējkarote sāls
2 tējkarotes cukura
1 paciņa sausā rauga (skatieties uz iepakojuma nepieciešamo daudzumu)
100g sviesta
olas dzeltenums

Pagatavošana:

Uzsilda pienu, pieliek sāli, cukuru, raugu un miltus, samīca mīklu un noliek siltumā uzrūgt.
Mīklu sadala 2 daļās, katru izrullē ļoti plānā plāksnē, nosmērē ar kausētu sviestu un sarullē garenā rullī. Katru mīklas rulli liek uz ietaukotas, ar miltiem apkaisītas plāts, un ļauj uzrūgt. Tad gatrā klaipiņā veido iegriezumus un nosmērē ar olas dzeltenumu, kas sajaukts ar pāris ēdamkarotēm piena. Cep 180 grādos 25 minūtes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Šito pierakstām
[info]simamura
2013-03-27 12:22 (saite)
var, protams, meģināt. Franču garšvielu paši pieliksim klāt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?