Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2012-04-29 15:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā, kur mēs palikām, Roma, tātad, zaļās acis skapjaugšā un kā ietaupīt memmes atlikušās miera stunda
Tātad, tās kūkojošās meitenes mani tur apkūkoja un dipināja, te parādīdamās te akal zusdamas, esjaubiju samierinājusies ar likteni un ķērusies pie kafijas un šņakarēju somā pēc virtuļa, unlūk, šajā bŗīdī tās mazās spindzeles atkūkoja vēlvienreiz, tik šinī reizē ļoti aizgūtnēm un aizelsušās demonstrēja savu jokaino atklājumu (proti-mani) tādam šķelmīgam, bet ārkārtīgi nopietnam zēnam. Un tas, lūk, kā vēlāk, tādai gadījuma draudzībai dzimstot un attīstoties, tātad bija tas Roma. Turp.kom.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Unta pa tām zaļajām acīm
[info]fjokla
2012-04-29 18:25 (saite)
Tas bij tai iepriekšējā reizē, kad atskŗēju uz 6dieu,7dienu. Vārdsakot, vakarējam ar māti tai opja mājā, visādas drūmas runas, untā, šī jau nedēļu te dzīvojas, nu un stāsta man- a vakar naktī no skapjaugšas uz mani vispār skatījās 4 zaļas acis, betesdomāju, jajau nelec virsu, ta lai skatās, ta var gulēt tālāk. Essaku- varbūt kaķis iemeties, betnē, kurtnu kaķis ar 4ām un tīīk lielām. Nulabi, pienāk nakts, guļam opjamājā, es uz ŗazkladenes. Naktī mostos, pastos griestos un zaļš uz melna- spīd tā blāvi. Nu, guļu tāda, guļu un ilgi domāju un saku pār istabai: " Mammu, es arī to ŗedzu...," viņsaka "mhm, lai skatās!", essaku "betmammu, es zinu, kas tas iŗ!" untadsekoja izskaidrojums. Vārdsakot, opam pie griestiem tās garās spuldzes, nulūk, un tas slēdzis ir čupā un tās spūldzes migā cik spēka, un migā katra spuldze divos galos. Lūk, tas ir šis, tas ir tas skapjaugšas četracis

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]simamura
2012-04-29 21:40 (saite)
Un tad smieklu dzirnaviņas tumsā pāri istabai, koa? Un sega uzreiz siltāka sāka šķist, un tāds kā miers par visu un visiem iestājās, ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-04-30 09:07 (saite)
Nukā, tas viss kopumā bija traki aizraujoši, es jau nesabijos nemazām, jo pēc nekādām acīm tas neizstījās gan, unta es gulēju un lūrēju līdz izdomāju skaidrojuma, tad pavēlēju ieslēgt gaismu, lecu laukā no razkladuškas opja fufaikā un trennužkās tērpta(es kategoriski atteicos izmesties naktstērpos, kautarī māja sakurināta, bettās miklās segas!!!), nuunta slēgāju slēdžus, demonstrēju spuldzes un, vārdsakot, četracis tapa zinātniski atmaskots:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?