Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2012-04-29 15:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā, kur mēs palikām, Roma, tātad, zaļās acis skapjaugšā un kā ietaupīt memmes atlikušās miera stunda
Tātad, tās kūkojošās meitenes mani tur apkūkoja un dipināja, te parādīdamās te akal zusdamas, esjaubiju samierinājusies ar likteni un ķērusies pie kafijas un šņakarēju somā pēc virtuļa, unlūk, šajā bŗīdī tās mazās spindzeles atkūkoja vēlvienreiz, tik šinī reizē ļoti aizgūtnēm un aizelsušās demonstrēja savu jokaino atklājumu (proti-mani) tādam šķelmīgam, bet ārkārtīgi nopietnam zēnam. Un tas, lūk, kā vēlāk, tādai gadījuma draudzībai dzimstot un attīstoties, tātad bija tas Roma. Turp.kom.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2012-04-29 16:18 (saite)
Iesākumā es biju tāda atturīga, jo nevarēja saprast vai šitas ar kūkos un dipinās vai vēl ko trakāku. Betnē, mēs ļoti nopietni parunājāmies, noskaidrojām, kas es esmu un kurp es braucu, tāpat noskaidrojām, ka tās divas kūkotājas ir māsiņas, betne viņējās, viņam esot liela un gudra māsa, kristīne, anglijā. Ta viņš mani izprašņāja par bailēm no visādiem tārpiem un rāpuļiem, viņam šogad jau 2x slieka esot pār roku pārrāpojusi, tapē viņš vairāk nebaidās, es atzinos, ka man bails no zirnekļiem, betlaiviņšman viņus, dievadēļ, nenes, jo esmu jautā daudzcietusi un apkūkota. Betnē, šitas nebij no tiem, unkaukā, vārdspavārdam, es pēkšņi konstatēju, ka man viņš traki patīk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-04-29 16:32 (saite)
Ta viņšman izrādīja dažādas ūdens kulstīšanas metodes ar dažādiem sprunguļiem un mērīja upītes dziļumu, esvislaiku, ar cigareti mutē un kafiju rokā, izrādīju mātišķas bažas un lūdzuviņam neiekrist iekšā. Nu, untādā garā, ta es prasīju vaiviņšmāk izlocīt laiviņū no papīra, ko varētu palaist, betviņšbija pārāk iegrimis mēŗījumos. Ta mēs runājām par karuseļiem, unto, ka vakarā jāizlūdzas ģedam, lai izvizinā. Ta es rādīju viņam kestnera mazo cilvēku unteicu, lai paņem biblenē, ka baigi foršā, viņš nopietni aplūkoja abus vākus un solījās tā arī izdarīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-04-29 16:48 (saite)
Ta vēlkauko mēš tur apspriedām, neatceros vaiŗsko, tik kūkotājas tā ikpabrīdim atnāca skaudīgi palūrēt, kur mums interesantas sarunas, laikam stipri vīlušās, ka nocēlu viņām rotaļbiedru. Ta viņš intresējās, kādas spēles man telefonā, uzkoes nezināju atbildes, betviņšturpats labi tika galā un jūsmīgi komentēdams sasniegumus, sēdēja blakām un dzenāja kaukādus tomātus vai tārpus manā telefonā. Taesviņu, ikpabrīdim, gribēju ar kauko pacienāt un piedāvāju te virtuli, te pīŗāgu, te latu salčukam, betneko viņš negribēja, jo viņam nepatīkot svešu ņemt, ka pašam pilna māja cepumiem. Beigās gan man izdevās viņam kauko labu, jo atcerējos par haribo avenītēm somā, uzkoviņš iejūsmināti sasita plaukstas,teica "ou!" un paņēma gan.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-04-29 16:55 (saite)
Nuja, ta pirmstamām viņš mani izprašņāja, kad es akal te būšu, esteicu, ka drīz, pa ceļam uz ludzu (opis tagad pārvests uz ludzas slimn.). Nu, untapiebeigām, man piezvanijtēs uz ilgu runāšanu un man bij jātināš, ļai nenokavētu busu, ta samājāmies, sasmaidījāmies, vārdsakot, tiksimies drīz. Lūk, tāds, Roma

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]klusais_okeans
2012-04-30 13:14 (saite)
oj, ņimogu, super :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?