Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2012-04-03 07:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tie neģēļi tak, nu, tie, kuriem vienmēr visur jārakņājas un jākontrolē vai kas nav pārkāpts vai iztecējis, ir izdzēsuši manu jogas meiteni no jūtūbes. Konu? es kā bez rokām bez viņas un citas man neder, šitā bij tāda lietišķa un neuzbāzīga un viņas vārds man, saprotams, nekur nav pierakstīts. Jātaisās pa zemi kaut kā pēc atmiņas, bet tā man nav gluži skaidra. Demit, tavu riebīgu surpraizu, septiņos rītā, vienmēŗ kādam līkam pirkstam jāiejaucas tavā svārstīgajā harmonijā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2012-04-03 07:37 (saite)
a bikram ir tā tvaicēta, ja, kur visi kā pa pirti ņemas? Oinē, tam man par daudz pīpju dzīvē un visa kā cita, ka neaiziet ar sirdi:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2012-04-03 08:05 (saite)
tā pati, mhm, un tad tur neviens vairs nekad neesot ar lieku gramu pie dvēsles, bet nu, ka nav pa ceļam, tad nav :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-04-03 08:08 (saite)
nū, mani jau vairs tie grami nesatrauc, laigan, droši, ka vajadzētu, betē, palaban un vispār pēdīgā laikā, mani vairāk incē morālais līdzsvars, nervu miers untā, savādāk token drīz būšu neirotiska vecene, ja jau neesmu:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2012-04-03 08:58 (saite)
es gan tik tālu neesmu vēl izaugusi, ka galīgi neuztrauc, mājās turu pēc iespējas mazāk spoguļu, bet citas atspīdošas virsmas nevaru ietekmēt :D bet iekšējais zen nudien interesē krietni vairāk kā agrāk. nezinu tik, vai joga tur kaut ko līdz. varbūt pēc gada jau rakstīšu memuārus, jo būšu apgaismota, kazi (lūdzu uzšaut man, ja tā).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sara
2012-04-03 11:17 (saite)
Ar Bikram vispār ir jāuzmanās- it sevišķi, ja esi smēkētājs un ir kādas problēmas ar sirdi. pati eju- ļoti, ļoti patīk- bet vienbrīd arī pārstāju iet dēļ tā, ka palika sūdīgi- nu tur baigi jāskatās. Nevar tikai uz reklāmām. Tagad piemēram tā vairs neforsēju kā sākumā. bet nu Bikram ne visiem der- tas gan !

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?