Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2012-01-29 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Joga iesācējiem



Jābļedj, džekiem šortos viegli muldēt ar visu savu nosauļoto torsu! Kā var kāju tur nafig noturēt, šas visu razhujarju,viņu var tur tikai uz brīdi  iešaut, bet ta viņa pati aizsprūk prom, var jau arī saprast, kājām tur pēc idejas nav jāātrodas, un  ta maukties plauktā uzreiz, vēl rokas gaisā pacelt, jā, vēlkauko vairāk nevajag? !

Šito es vispār pārtinu pāri, vajarī tur vajag kaukādu tepiķi ar ļipučkām,lai nenes prom uz visām astoņām pusēm, man vispār visi plaukti dreb



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]milda
2012-01-29 15:27 (saite)
to augšējo pēc pusgada varēsi. sākumā taisi pie sienas. lai kāja turetos un neslīdētu, vajag sasprindzināt ciskas iekšējo muksuli, pret kuru atstutē pēdu. man lielākā problēma ir to celi smuki uz sānu dabūt, ķipa iegurnis man ciet ir.

tas suns ir nāves smaka man. es taisu ar klučiem zem rokām, jo kājas garas salīdzinoši. vopšem iesacējiem tur ir palīgvarianti kā sajust kas un kā - ideāli , ja var pakaļu siksnās iekārt, tad var noķert kaifu. bet tad vaig zviedru sienu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-01-29 17:17 (saite)
aij, atmetu ar roku šitam,kā tad tur cilvēks var būt relaks, ja jāvāļājas pa zemi un nekā nevar redzēt, kotie džeki tur ekrānā dara, untad jākārstās līku kaklu un nevar saprast, vai esi uz pareizo pusi tur, untad jāieelo tad, kad esi jau trīsreiz izelpojis,vispār visi nervi beigti, jāiet labāk vannā nomierināties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?