Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2008-10-28 11:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Eu, davai, uzrakstĀm (lai cik perdõ izklausītos) visgarāko teikumu kāc iespējams. Nu, vārdsakot, izdomā tēmu, piemēram, par Edvīnu, kas iet pa Bruņniekielu, rūtainās biksēs un 43. izmēra sandalēs  un domā grūtas domas vai dajebko. (par tēmu- polls, kaut vai) A uzvarētājam- salikts pakārtots/pakārtoti izkārtos/ izkārtoti nokārtos Gētes medālis, piemēram. Vot. M?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaso
2008-10-28 11:14 (saite)
darbā garlaicīgi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2008-10-28 11:22 (saite)
numan īsti negribas strādāt, jā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vineta
2008-10-28 11:40 (saite)
Jūzere Sinepīte no virtuālo dienasgrāmatu vietnes "Sviesta Ciba" kādā jaukā, saulainā (tiesa gan, ja gribam būt pavisam atklāti un godīgi, tad jāsaka, ka pa reizei tomēr lija lietus.. tādām slapjām, lielām lāsēm...atceros, ka kādreiz šādā dienā mans vesaistēvs Pēteris gāja slaukt savu raibo gotiņu Mārīti, bet tā lietus sabiedēta norāva pienu un mēs palikām bez zaptsmaizes brokastīs - zaptsmaizi mēs vienmēr ēdām tikai un vienīgi ar pienu, bet atgriezīsimies pie Sinepītes, ko mēs te he .. he aizrunājāmies) dienā nolēma izveidot savā cibiņā poolu (te nu ir vietā paskaidrot, ka par poolu tautas valodā sauc neko citu kā aptauju - nu tādus kā statiskitkas datus, kur katrs aptaujāties ieķeksē pie sev tuvākā punkta ķeksīti un tiek pieskaitīts) par to, lai tauta uzmin, kas viņai šodien mugurā, protams, nepieļaujot nekādas neķītras domas par apakšveļas uzskaitījumu, Sinepīte jau laikus izvēlēs ierakstīja tikai: mīksti, silti, puķaini, krusttēva adīti cimdi; baltas zeķes ar sarkanu mežģīņu maliņu, kurām drusku tākā kāju lielie īkšķīši spraucas cauri; melni, garie zābaki ar gumijas zoli un tīģerādas imitācijas rakstu; kā arī izvēli - ap kaklu raupja, virves cilpa un rokā Stendera ziepes (nu, tās smaržīgās ar svaigu peļu sūdiņu aromātu un domātās īpaši jutīgai un taukainai ādai), bet, lai cilvēki (aptaujas dalībnieki) varētu izvērsties, pielika arī laukumiņu, kur ielikt savas domas, linkus un iepostēt bildes par tēmu "Vai es zinu, ko tu darīji pagājušās vasaras pirmajā mēnesī Jūrmalā zem dižozola saknēm, graužot popkorunu un dresējot savvaļas ežus".

Es varētu turpināt vēl, bet man apnika :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2008-10-28 12:12 (saite)
uff, diezgan forši. Kamēr tiek līdz beigām, aizmirst, ar ko tas viss sākās vispār:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fjokla
2008-10-28 14:53 (saite)
238 vārdi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]degeneralis
2008-10-28 12:42 (saite)
Lietus gāza, mākoņi lika visām savām sīkajām slapjajām lodītiem triekties pret zem viņiem esošajām ēkām; pret sen jau slāpes nāvē mirstošiem laukiem, kas pie dzeramā nebija tikuši jau gandrīz mēnesi; pret tūkstošiem cilvēku, kas pārvietojās uz darbu, kuri nemaz nezinādāmi kāpēc viņi vispār uz šīs pasaules dzīvo, tikai zinādami, ka jāstrādā ir un nauda jāpelna ir, jo par naudu var nopirkt platekrāna televizoru un izbaudīt Latvijas princešu uzgrimēti gludo plastalīnu seju krāšņumu pilnībā - jā, lietus trāpīja bezmaz vai visiem Latvijas iedzīvotājiem, kas neatradās iekštelpās, bet lietus it īpaši skāra vienu jūtīgu būtni, vienu maigu puišeli, vienu iesāpinātu dvēseli, vienu gudru bet mazliet salkanu domātāju - jā, lietus it īpaši skāra Edvīnu, jo Edvīns bija aizmucis no savām lauku mājām Kandavas pagastā (jo tur neviens viņu nesaprata un nepieņēma tikai dēļ tā, ka viņam patika nevis ganīt aitas vai iet kartupeļu talkās, bet rakstīt dzeju un prātuļot par dzīves jēgu) un Edvīns līdzi uz Rīgu, kur viņš cerēja atrast domubiedrus un arī savu dzīves lielo mīlestību, bija aizbraucis sandālēs - 43. izmēra sandāles, kas tagad, kad viņš nospiests lēni pārvietojās pa nevienādo Bruņinieku ielas ietvi, bija cauri caurām slapjas - un rūtainās biksēs, par kurām jau kādi Rīgas krieveļi bija ņirgājušies, vēl pie tam tik nievājošā veidā, ka Edvīns tagad, staigādams pa viņa sapņu pilsētas Rīgas ielām, jau bija sācis domāt - varbūt es kļūdījos, varbūt Rīgā ir vēl ļaunāka, nekā lauki?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2008-10-28 14:53 (saite)
232 vārdi, pietrūka -7:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]degeneralis
2008-10-28 12:45 (saite)
Varētu jau izspiest vēl garāku, bet tad kaut kā pazustu viss šarms ar manu teikumu :D

(Atbildēt uz šo)


[info]degeneralis
2008-10-28 12:50 (saite)
Un jānomaina nezinādami uz nezināja, zinādami uz zināja :)

(Atbildēt uz šo)


[info]sapiere
2008-12-04 04:12 (saite)
Aivars Ozolinhsh "Dukts". Ja nemaldos, teikums bija 143 lpp.garsh :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?