Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2008-08-28 13:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Opju lietas
Tas [info]panco  ieraksts ir tik šausmīgs, ka jāiet šņukstēt stūrītī.
Es arī zinu, ar katru reizi opis sarajas aizvien mazāks un mazāks. Un roka trīc aizvien vairāk un vairāk. Un ,kas to padara vēl traģiskāku,  ira tas, ka viš nepārtraukti cenšas saņemties, ar tāda galanta kunga apņēmību, iztaisnoties, iesmaržināties (jo perdeļi uz vecuma vēl perdelīgāk ožot), uzlikt galvā bereti, sākt lietot roku kruķus, lai muguru var taisni noturēt, lamāt sevi "par veco peizdūnu, kad gadās pustukšas krūzes saturu pa grīdu izlaistīt.
 Bet drīz arī tas vairs neies cauri. Un pavisam bēdīgi ira tas, ka šajā situācijā tu nevari neko līdzēt- nav kam sadot pa purnu, noslēgt līgumu ar kaulaino par  nesavākšanu vai dot vietā 5 gadus no saviem, nokniebties galu-galā ar kādu,  ņefiga, ļod tronulsja un viss.
Un brīdī, kad viš nosēžas pie galda, rūtainā kreklā, salicis tik bērnišķīgi rokas klēpī un nedaudz uzrāvis plecus, un atzinīgi noraugas kā es lieku galdā zupu... vai arī tad, kad viš paliek pieturā, izslējies tik stalti cik nu var, ar to bereti un es vairs nevaru viņu saskatīt, tapē, ka viss aizmiglojies, jo noteikti ir jāraud un jāpiepuņķo piedurkne... ta man pašai gribas nolīst krāsnsmalā un sakalsts bez vēsts.
Nujā, vēl pagaidām pasaulē  ir viens cilvēks, kura acīs  esmu pate pilnība. Un tas būs liels zaudējums, tanīs vairs nespoguļoties.
Un tagad es sevi saraudināju un iešu pīpēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaso
2008-08-28 14:02 (saite)
es arī.

(Atbildēt uz šo)


[info]samantta
2008-08-28 14:05 (saite)
tu saraudināji arī mani.
iedomājies, man vēl ir ne tikai vecmamma, bet arī vecvecmamma!
un mani ļoti sāpina, ka viņa paliek aizvien sirmāka, mazāka. viņa joprojām ir jautra, reizēm triec šņabi ar savām draudzenēm, bet zinu, ka klusākos brīžos viņa masē sev kājas un nopūšas, jo vairs tik labi nevar paiet, dēļ tām vēnām. viņai pensija ir tik maza, ka viņai gandrīz nekam nepietiek, jāiet viss pirkt uz "super netto", ko viņa smejoties sauc par "nabagu veikalu". mēs viņai palīdzam, bet viņa allaž dievojas, ka nevajag. viņa jau ir ļoti veca, viņas vīrs sen jau nomira, dēls ir kretīns. es pie viņas laiku pa laikam aizbraucu, bet arī man vairs tik daudz nesanāk. un tā viņa tur viena dzīvojas, bet redzu, ka reizēm ir brīži, kad viņa apsēžas, skatās tālumā, acis mazliet aizmiglojas un viņa pie sevis saka, ka "dievs viņu esot aizmirsis", ka viņai te uz tās pasaules vēl jādzīvo.
un visvairāk skumji man bija, kad viņa atnāca uz manu izlaidumu un iespieda man rokās mazu saņurcītu aploksnīti, kurā bija 10 lati un kur trīcošā rokrakstā bija rakstīts "Samantiņaj ("j" nosvītrots, jo viņa ir poliete un reizēm nepareizi šo to uzraksta) no Babuņas". Es gandrīz apraudājos, zinot, ka viņai jau tā nav naudas, bet ja es viņai dotu atpakaļ, tad būtu sašutusi un atgaiņātos ar mazajām rociņām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]savanna
2008-08-28 14:16 (saite)
Saraudināji :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fanija
2008-08-28 15:53 (saite)
Nujā, vēl pagaidām pasaulē ir viens cilvēks, kura acīs esmu pate pilnība. (c)
Vot.

(Atbildēt uz šo)


[info]chaika
2008-08-28 20:55 (saite)
mani arī gandrīz saraudināji

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?