Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2008-04-28 11:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Būs jāstr-a-d-a
Opis sazvanīts un noinformēts, tagad sastādot darāmo darbu sarakstu (papaļisj, rižskije mamzeļi- 2 mājas ar nemazgātiem logiem un neslaucītām grīdām). trips arī daudzmaz izplānots. Interesanti, ka autobuss no Rīgas Ezerniekos pienāk 2 stundas vēlāk, nekā braucot ar vilcienu līdz Rēzeknei ij pārsēžoties vietējā Dagdas autobusā. Kādus ceļus nez šis staigā tik ilgi? bet, nu vienalga, pieņemsim, ka visi Pļaviņās čurā un sēd bāros Jēkabpilī. Abet pavisam drīz es šajā pašā laikā sēdēšu uz apsūnojuša celma piemājas mežā, dzeršu kāfeju un pūtīšu dūmu rimbulīšus da vērošu kā skudri strādā un kādu brīdi neatsaukšos uz opja saucienu: "S-k-u-k-i!" (jā, viš saka arī "kakis") un visbeidzot pieņemšu savu pelnrukšķītes likteni, meklējot bēniņos tīrāmos līdzekļus ij lādoties- kamdēļ, ibiorio, tika izmests mans koka zirgs un kovboju pištoļets.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zurka
2008-04-28 12:57 (saite)
manai omai viņas arvien sarūkošajā saimniecībā allaž uz mūsu ierašanos darbu saraksts gatavs un katli pilni štovētu kāpostu (eļļiņā un ar vegetu, lai es arī varu ēst. citkārt jau būtu taukos)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2008-04-28 14:08 (saite)
mhm, izstrādāts grafiks un vienīgais mierpilnais brīdis, kad opis aizgājis diendusu gulēt, tad var pie ezera ar aliņu pasēdēt:))) Bet pareizi jau ira, vaig toz mazbērnus šitā, tas par sodu, ka tik reti atbrauc:DD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kinskis
2008-04-28 13:43 (saite)
baaaaaac. ezernieki! divas izcilākās vasaras manā bērnībā, kad viesojāmies pie tāva drauga jezupa.
tad vēl pirms kādiem gadiem, šķiet, 8iem tur biju aizminies bezatmiņas riteņbraucienā kopā ar (tālaika) čikāgas draugu richu. nakšņojām tikai pie ļaudīm, kas mums atvēlēja savus siena šķūņus, un augstprātīgi iedomājāmies klejojam pa apvidu, kur neeksistē ne krutuma, ne modes, ne filozōfijas. tad lūk vienā mājā uzpērāmies uz ģimeni, kuras titulpāris nupat paši bija no čikāgas radu apmeklējuma atgriezušies, pie pirtiņas malkas grēdas mētājās nomītas vogue špiļkas, bet vecajam mati bija apgriezti akurāt kā lūcijam annejam senekam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2008-04-28 14:06 (saite)
Jezups, Jezups, jāuzprasa opim, šis tur visus zina. Nja, man visas bērnības vasaras tur pagājušas, viena no burvelīgākām vietām pasaulē. Atminos, ka tanī laikā viss pagasts bij pills atpūtieniekiem no Pēterburgas un Maskavas. Zinkā, robeža vaļā, sanāca tāda nevāja kūrortzona. Abet tagad viss apstājies, vecā peldētava aizaug un govis neviens vairs netur, jo visi veci (jaunie pārsvarā īrijā) un netiek galā. Vot tā.
Nākotnes vīzija ir tāda, ka pēc gadiem braukšu tur grāmatu rakstīt un ieviesīšu govi un paris suņus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kinskis
2008-04-28 14:20 (saite)
jezups ir artodieviņ vismaz jau gadus 15. turklāt meklēt vīru ar šādu vārdu varētu būt sarežģīti, līdzīgi kā suni šariku un zirgu orļiku. a uzvārdu, kurš jū zyna, naatsamynu arī kā sauca mājas, bija pie paša ezera. un pareizi, par tiem tūristiem biju jau gandrīz piemirsis - tūrbāzē uz vasaru īrējām laivu, laivā braucām arī uz veikalu.
būs kādreiz pie vecākiem jāmēģina salīmēt filma, kā mēs tur toreiz īsti funcilkējām. pašam paurī palikuši tikai pilnīgi pūka nedarbi un emīls, kurš dzīvo uz jumta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2008-04-28 14:26 (saite)
pie paša ezera, kalna pakājē reiz bij vīrs bez vienas rokas, eita atceries kā viņu sauca, bet tai mājā vienmēr dikti laipni uzņēma atpūtniekus. A kalnā augšā, tur mans opis, no turienes var ieskrieties un jost pa kalnu lejā da ieskriet ezerā iekšā.
Aij, es te tagad sadomājos par to visu un gribas jau tagad savicināt spārnus. Drīz, drīz..... ouum!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?