wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2011-09-02 13:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:jūtos iespundēta

Sēdēšana mājās lēnām dzen mazā depresijā un cilvēku trūkumā (brauciet ciemos) un kļūst aizvien grūtāk saņemties un kaut ko darīt.
Jūtos pazaudējusies un nespēju atrast mūziku, kas atbilstu manam šībrīža garstāvoklim, vai arī spētu to pārveidot (Ko klausies Tu?).
Vakar iedomājos ieslēgt kādu no spēlēm datorā, cerībā tā iztīrīt galvu, bet arī nekas no iepriekš spēlētā neaizrāva un likās garlaicīgs (Ko spēlē Tu?).
Jā, var just, ka sāku ilgoties pēc komunikācijām. Man netraucētu vientulība, ja vien varētu izbaudīt savu ritmu un harmoniju - ja vien pirmajā stāvā kāds neplosītos ar kārtējo tīrīšanu, mazgāšanu vai ievārījumu vārīšanu (piemēram, ejot dušā izrādās, ka vannasistabas paklājiņš ir izceļojis ārā;, pārnākot mājās čības ir kaut kur jāmeklē, jo tiek mazgāta grīda (protams, nav arī kājslauķa); vai pat tualetes birste pārceļojusi uz vannas istabu, kur žūst pēc mazgāšanas; trauku mazgājamais līdzeklis ir kaut kur citur, jo tiek pievienots grīdas mazgāšanai).
Tā, mazliet izsāpēju savu sāpi, jāsaņemas aizsūtīt savu CV un pāris vietām.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zanhu
2011-09-02 14:17 (saite)
Man, protams, nav ne mazākās jausmas, kāda Tev ir muzikālā gaume, bet tā kā arī man no pārāk ilgstošas mājās sēdēšanas ir problēmas ar saņemšanos un tamlīdzīgām lietām, tad atļaušos atbildēt uz jautājumu "Ko klausies Tu?", padaloties, ka man šobrīd fonā skan youtube mix for Free Design.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2011-09-02 14:25 (saite)
Mana muzikālā gaume (atkarībā no noskaņojuma), liekas, ietver sevī visu, izlaižot vien izteiktu klubu mūziku, pret ko brīžiem metas alerģija un vēlme nolīst stūrītī ar austiņām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]akwiinas
2011-09-02 16:44 (saite)
Sameklē mīļākās filmas soundtracku. Man šad tad palīdz Amēlijas mūzika. Un vēl - man paziņa ieteica Karību jūras pirātu OST. Un tiešām - Hans Zimmers ir izveidojis fantastisku simfonisko mūziku! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]mindbound
2011-09-02 16:55 (saite)
Mans mūzikas stūris, plus mīnus kaut kas nepiereģistrēts: http://www.last.fm/user/minddll - apdeitojas neregulāri, toties diezgan akurāti.

Šobrīd spēlēju Deus Ex: Human Revolution. Tuvas tēmas, lielisks izpildījums, grāmatas cienīgs sižets, un es nerunāju par Denu Braunu.

(Atbildēt uz šo)


[info]skyhell
2011-09-02 23:05 (saite)
Mans pēdējā laika klausāmais ir King Charles, kurš mani absolūti apbūra Positivusā.
Spēlējamā spēle ir Noslēpumainā māja iekš draudzīgā portāla, kur nekad neesmu neko spēlējusi, bet šo ierādīja kolēģe, kuru joprojām ik pa laikam nolamāju, ka viņas dēļ patērēju tagad tik daudz laika pie pc.

ps- vai Tu meklē kko ar šūšanu saistītu, vai izskati dažādus darba piedāvājumus?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2011-09-03 11:42 (saite)
Šai spēlītē esmu, bet mans kompis domā tik lēni, ka nespēju uzbraukt uz priekšmetiem, vienmēr kursors aizšaujas kaut kur garām, līdz ar to, sanāk tikai vakaros, kad draugs pārrodas mājās.
Esmu sapratusi, ka šūšana laikam ir jāatstāj savam priekam un nodarbei, jo to pusotru mēnesi pastrādājot, šujot visu dienu vienu un to pašu pazuda viss prieks un entuziasms kaut ko darīt. Līdz ar to skatos, kur varu būt noderīga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2011-09-03 22:47 (saite)
Ja Tev der maiņu darbs pa 12h, bet kaulus nelauž, un Āgenskalnā, tad vari iedot meilu, kur Tev uzrakstīšu sīkāk ap ko lieta grozās.. Nesolu, ka tiksi paņemta, bet pieminot manu vārdu, varu apsolīt, ka tiksi izskatīta ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fermenta
2011-09-03 22:52 (saite)
Es gan esmu stipri tālu otrā upes pusē, bet pastāsti, kas ir kas :) Gan jau kaut kā transportētos.
shiizo@inbox.lv

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]izomerija
2011-09-03 01:31 (saite)
Mans peedeejaos atklaajums - Marlon Roudette. Noklausies sho: http://www.youtube.com/watch?v=RPCv9JxQGDY
un sho: http://www.youtube.com/watch?v=Ot0blJaTAUA&feature=relmfu

Ai, kaa iepatikaas. Buus jaadabuu vinja albums.
Es arii esmu darba mekleejumos, tik rakstu un paarmainu savus CV, man liekas, ka tas jau ir iegaajies taadaa kaa autopilotaa...negribas par to nemaz domaaat

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?