Kuets Kotkins ([info]felipe) rakstīja,
@ 2010-03-30 21:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:The Raconteurs - Consoler of the Lonely
Entry tags:wtf

Cimdi, zeķes, zābaciņi.
Lai arī Latvija ir "Eiropā", visi tirgi vaļā, viss no Rietumiem, viss amerikāņu, rietumeiropiešu, viss krutais utt. utjpr., normālas drēbes un apavus nopirkt ir gandrīz neiespējami. Viss ir apdrukāts, apkarināts, aprakstīts, apņurkāts, izšūts zelta diegiem vai cietiem vārdiem: sapists! Nevar nopirkt vienkāršu adītu džemperi, žaketi vai bikses. Un, ja arī atrodas kāds daudz maz pieņemams apģērba gabals, tad lielākajā daļā gadījumu tam ir pilnīgi neadekvāta cena. Par kaut kādu lupatveida apģērbu, kurš skatu zaudē pēc pirmajām divām mazgāšanas reizēm prasa ~25Ls Reālā vērtība tam kankaram ir labi, ja piecīts. Piemērs no dzīves: nopirku Reserved'ā nocenotu krekliņu, no 15Ls uz 5Ls, pirmajā uzvilkšanas reizē tam iztrūka 2 pogas un notrūka uzšuve uz piedurknes...

Kedas. Converse uz Latviju, šķiet, sūta tikai visneizdevušākos modeļus, kurus citur pasaulē neviens nepērk un tie paši ir brāķis. Ok, vienas kedas es nonēsāju pāris gadus, bet tas ir izņēmums. Pēdējās ko nopirku bija ādas un vienalga sāka jukt ārā pēc pirmā lietus. Citi vasaras apavi pēc skata ir vnk nebaudāmi un stulbākais, ka visos (!) apavu veikalos sortiments ir viens un tāds pats.

Toties es šodien iegādājos sieviešu pončo pa Ls2.50.

P.S. Pieļauju arī iespēju, ka esmu izvēlīgs kretīns un mans ģērbšanās stils neatbilst nekādām pasaulē (Latvijā) pieņemtām normām, taču tam kaut kā negribas ticēt.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]murcielago
2010-04-03 03:56 (saite)
True, true. Lielā mērā jau arī par to var pateikties "krīzei", jo ja pirms tam, nerunājot par cenu, varēja arī ko labu atrast, tad tagad nekā nav, vienalga, zīmols vai ne zīmols.

Zīmīgi, ka meklējot jaunus sporta apavus, atradu botas, ko biju pircis pirms 3 gadiem, tikai tagad viņas maksāja dārgāk... Un arī sporta tērpu, pirktu pirms 3 gadiem, kas vien liecina par to, ka veikali šobrīd vienkārši atgremo visu kas ir palicis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]felipe
2010-04-05 12:11 (saite)
Stulbi. Nu poh, ka vecs modelis, bet nu tad vismaz cena būtu adekvāta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?