Kuets Kotkins ([info]felipe) rakstīja,
@ 2014-03-31 12:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:wtf

Šobrīd situācija ir tāda, ka ja esi strādājis, bet aizgājis no darba ar mērķi pievērsties studēšanai, tad NVA vienalga uzliek par pienākumu meklēt darbu, lai nezaudētu bezdarbnieka pabalstu. Manuprāt, situācija ir, maigi sakot, muļķīga. Kāpēc gan es nevarētu strādāšanu aizstāt ar studēšanu un saņemt savu godīgi nopelnīto bezdarbnieka pabalstu. NVA nostāja savukārt ir tāda, ka tās primārais uzdevums ir meklēt bezdarbniekiem darbu un viņiem nospļauties par visu citu un gadījumus, kad darba meklēšana tiek simulēta vienīgi, lai neatņemtu pabalstu, pēc būtības ir pārkāpums un šādi studenti apkrāpj valsti.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]felipe
2014-03-31 13:41 (saite)
Lūk, viss ir tikai balts un melns. Ja nestrādā un nemeklē darbu, tad citi kritēriji netiek ņemti vērā.
"Līdzīgs iztikšanas pabalsts" pēc būtības ir stipendijas, bet visiem, kuri ir šeit studējuši, droši vien nav jāstāsta par stipendijām un to apjomu.
Turklāt sakars ar NVA nav tiešs, bet netiešs - ja es izvēlos pilna laika studijas, tad iespēja, ka es tās pabeigšu un potenciāli atradīšu darbu ir lielāka nekā, tad ja pa pusei strādāšu un pa pusei mācīšos vai beigās vispār mācības pametīšu. Nav slikti arī domāt ilgtermiņā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?