: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 1., 2024


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:24
gads sācies cienījami - tests rāda, ka kovida nav. vismaz varu staigāt bez maskas.

tikai vispār nezinu, kā lai šajā pasaulē vispār zina, cik grādu temperatūra tev ir, ja visi termometri rāda atšķirīgi. elektroniskie, kurus izmanto arī slimnīcās un donoru dienās, piemēram, nekad nerāda tāpat, kā tie otri, ne-elektroniskie. ja elektroniskais rāda 37.2, tad ne-elektroniskais rāda 38.5, diezgan normāla "kļūda". kurš rāda nepareizi? tas varētu izskaidrot, kāpēc, piemēram, pie 36.6 pēc elektrometra es jau jutos diezgan briesmīgi, bet varētu arī neizskaidrot. varbūt arī diezgan liels vienalga, bet ja es mēru sīkajam, un elektroniskais rāda, ka viņam nav, un es laižu viņu uz b/d, bet izrādās, ka viņam tomēr ir?

tagad arī, piemēram, elektrometrs rāda, ka temperatūras nav un arī tests rāda, ka kovida nav, bet es tāpat jūtos kā vate.

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:1. Janvāris 2024 - 12:48
(Link)
Kas vēlreiz apstiprina – ar kovidu visdrīzāk šim bija maz sakara.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:1. Janvāris 2024 - 13:26
(Link)
termometriem nebija katram sava vieta, kur mēra temperatūru, ar attiecīgu nobīdi?

lai gan ja tā padomā, tas nemeiko sensu, jo temperatūra taču ir temperatūra, ja nu vienīgi ražotāji pamaina actual temperatūras rādījumu atkarībā no tā, kur viņiem šķiet, ka to termometru bāzīs
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:1. Janvāris 2024 - 14:03
(Link)
elektroniskie rāda nepareizi lielāko daļu savas dzīves, jo viņiem beidzas baterija.
From:[info]polija
Date:2. Janvāris 2024 - 08:13
(Link)
Es liktu uz šo. Man ir elektroniskais (padusē mērāmais) un parastais (gallia ne dzīvsudraba) - arī padusē mērāmais. Un viņi rāda puslīdz vienādi. Nu ok - atšķirība 0,2-0,5C anv kritiska. JA ir temp, viņš arī parāda, ka ir un atšķirība atarp 37 un 38C arī ir.
Ja sāk kāpt rihtīgi augstu vai arī ir tā, ka nevar saprast, drošībai izmēru ar to Gallija.
Skaidrs, ka, ja atšķirība ir 1,5C, tad ar tādu termometru temperatūru cilvēkam mērīt nevar. Vai nu jāmaina baterija, vai, ja tas nelīdz, jāutilizē un jāpērk cits.
[User Picture]
From:[info]sw
Date:1. Janvāris 2024 - 17:07
(Link)
Es cenšos mērīt visu laiku ar vienu un to pašu termometru un vienā un tai pašā vietā, jo, nu, lai kāda tā temp. tur arī būtu, tā var saprast viņas dinamiku.
[User Picture]
From:[info]sodienliist
Date:1. Janvāris 2024 - 20:08
(Link)
nekad, nekad, nekad neesmu uzticējusies elektroniskajiem termometriem, jo vairākas reizes ir bijušas būtiskas atšķirības starp elektrisko un "veco". diemžēl man šobrīd nav iespēju dabūt kādu, kurš būtu ne-elektrisks :(

> Go to Top
Sviesta Ciba