: who's that girl? - : par kaimiņiem

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 17., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:08 - : par kaimiņiem
kaimiņi (a kaimiņu ta daudz) vakaros pļauj zāļi un man šķiet, ka biežāk, nekā reizi nedēļā. vajadzētu kaut kādus noteikumus, ka tas jādara darbadienās un līdz 20.00!
citādi - gribi vakarā ielaist gaisu istabā, a tur jau priekšā kāds atkal kaut ko pļauj. šajā karstumā zāle aug lēnāk, noteikti var dažas dienas arī paciesties, čūskas uzreiz jau neiemetīsies, te taču pilsēta, for gods's sakes.
dzirdēju baumas, ka vācijā svētdienās zāli nedrīkst pļaut un arī vispār tur remontēties vai zāģēt kaut ko. kas ir prātīgi, jo cilvēkiem nekādu robežu vispār nav.

(17 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smille
Date:17. Augusts 2022 - 09:35
(Link)
Šogad zāle nenormāli aug, man sajūta, ka jāpļauj 2x biežāk kā pērn. Bet ir vēl ir tie, kam uz terases ir mūzikas sistēmas un viņi šķiet aizmirst izslēgt uz visu dienu vai arī uzslēdz tā, lai pa visu savu dārzu var labi dzirdēt (un rezultātā arī manu, kas pāri ielai un aiz milzu dzīvžoga, bet laikam tumbas ir uz mūsu pusi). Vai arī kas rīko ballītes tā, ka blakus ne blakus kaimiņiem ar aizvērtiem logiem mājā skan. Šo es galīgi nesaprotu, ka uzslēdz mūziku tik skaļi ka pašiem jāsarunājas kliedzot. Kur prikols? Nav jau tur dārzā deju klubs, sēž vai stāv pa grupiņām un mēģina sakliegties.
Ar dzīvniekiem pagaidām mums veicies, neviens nerej vai negaudo.
Un gan jau kāds besās arī par mūsu bērneļu spiegšanu un kliegšanu vakaros (tagad karstajā laikā aktīvākās un trakākās skriešanas ir pēc 21iem).

Lauku idille, vai zinies :D
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:17. Augusts 2022 - 10:58
(Link)
Par šo +daudz. Mums ir tādi, kas pat uz nakti mēdz "aizmirst"savas mūzikas kastes dārzā izslēgt. Kut prikols, tiešām nesaprotu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Augusts 2022 - 17:28
(Link)
mums ir vieni, kas citreiz vīkendos tieši līdz 23iem rībina tā, ka basus jūti, un 23.00 nogriež uz kluso :)
From:[info]polija
Date:19. Augusts 2022 - 07:04
(Link)
Es nezinu, kā tagad, bet vienbrd visamaz Rīgā bija noteikumos tā, ka var saukt policiju, ja traucē. Decibelus nemērīja un diennakts stundu neskaitīja.. Tb kopējie noteikumi bija kaut kādi tie 23, bet pa dienu arī nedrīkstēja. Kā tgd nezinu. Man izdevās savus kaimiņus puslīdz izārstēt ar policiju (jo runāšana nelīdzēja) līdz noteikumu maiņai..
[User Picture]
From:[info]evy
Date:17. Augusts 2022 - 09:39
(Link)
varbūt, ka var painteresēties kaut kādās iestādēs par šādām trokšņošanām? man gan nav ne jausmas.
atceros, bērnībā mums vasarā jūrmalā kaimiņš katru mīļu svētdienas rītu kurbulēja ripzāģi un dricelēja malku. katru. svētdienas. rītu. astoņos! un tas vilkās gadiem...
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Augusts 2022 - 17:28
(Link)
viņam ir īpaša vieta ellē :)
From:[info]polija
Date:19. Augusts 2022 - 07:07
(Link)
nu vot - te ir pūču/cīrulu jautājums. Teiksim 8os viņš manis dēļ varētu kurbulēt ko viņš grib. Ja es noguļu līdz 8iem, tad tāpat diena ir izčakarēta. Bet lūk tikko nakšņojām Ludzā. 2as naktis nebiju kārtīgi gulējusi, vakarrīt jāceļas 2:30, lai paspētu ar bērnu uz vilcienu 4os. 21os jau lienam gultās, un kaut kas kaimiņos ieslēdz zāģi..
[User Picture]
From:[info]smille
Date:17. Augusts 2022 - 09:50
(Link)
Ā un vēl pilsētās ir noteikumi, cik garu zāli drīkst atlaist, mums ir max 20cm, pēc tam pašvaldība var likt sodu (es domāju tas attiecas tikai uz to, kas aiz sētas, bet fb cilvēki bažījās arī par iekšpusi, kas ir galīgi wtf)
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:17. Augusts 2022 - 10:09
(Link)
Kad mans vecākais bija mazs zinu vienu beibi Jelgavā, kam arī uzlika par to, kas aiz sētas. Vai tagad tā dara un vai tas notiek citur nezinu
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:17. Augusts 2022 - 11:02
(Link)
Dara, dara, bet parasti vispirms brīdina, ka cik tur to dienu laikā jānocērp. Par iekšiņu var uzlikt sodu, ja kaimiņi uzraksta žēlabu, līdz ar to nedo Dies kaimiņos futbollaukuma piekritēju, nekāda dabīgā pļava nespīd.
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:17. Augusts 2022 - 10:50
(Link)
20cm tak jau or ļoti daudz. Bet, jā, noteikumi attiecas arī uz to, kas pagalmā. Speciāli neviens nebrauc un neskatās, bet, ja kaimiņš pasūdzas, ka aiz loga nekopts īpašums , tad atbrauks. Viens ir vizuālais, bet domāju, ka tas veicina ērču izplatību.
[User Picture]
From:[info]puika_vecis
Date:17. Augusts 2022 - 12:11
(Link)
Kā tieši gara zāle veicina ērču izplatību? Ērces tak neaug no zemes.
[User Picture]
From:[info]scope
Date:17. Augusts 2022 - 13:45
(Link)
Paziņam šitā pilsēta uznāca virsū (izpletās lauku teritorijas virzienā) mantotai pļavai upes nogāzē un izdomāja, ka arī tur 20 cm jāievēro.
Viņš gan tur kaut ko strīdas, ka pļava bišu vajadzībām (pats ar bitēm darbojas, gan citur), bet nu katru reizi tur čakars.
[User Picture]
From:[info]puika_vecis
Date:17. Augusts 2022 - 12:09
(Link)
Man nepatīk benzīna trimmeri - tie skaļi kā maitas. To lietošanu tiešām vajadzētu kaut kā ierobežot. Pārējie netraucē. Pats pļauju sestdienās pa dienu.
Un jā zāle šogad ļoti lekna. Ja gribās tiešām gludu mauriņu, jāpērk robots.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Augusts 2022 - 21:02
(Link)
sestdienās pļaušana ir saprotama, pa dienu, un bez benzīna trimmeriem. jo viens mums te bija arī tāds - sešas stundas no vietas pļāva.
[User Picture]
From:[info]sarkans0987
Date:17. Augusts 2022 - 20:10
(Link)
Man šķiet, ka trokšņiem nav gala - mums vismaz tie tikai mainās - tad kaimiņi pūš sniegu vai pļauj zāli pa vakariem, tad uzrodas suns, kas gaudo, tad gailis dzied visu dienu, tagad parādījušies tie nenormāli skaļie moči. Kā usnes - vienu nocirtīsi- izaugs desmit vietā.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Augusts 2022 - 21:01
(Link)
lūk, lūk!

> Go to Top
Sviesta Ciba