: who's that girl? - : par kaimiņiem

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 17., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:08 - : par kaimiņiem

(17 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smille
Date:17. Augusts 2022 - 09:35
(Link)
Šogad zāle nenormāli aug, man sajūta, ka jāpļauj 2x biežāk kā pērn. Bet ir vēl ir tie, kam uz terases ir mūzikas sistēmas un viņi šķiet aizmirst izslēgt uz visu dienu vai arī uzslēdz tā, lai pa visu savu dārzu var labi dzirdēt (un rezultātā arī manu, kas pāri ielai un aiz milzu dzīvžoga, bet laikam tumbas ir uz mūsu pusi). Vai arī kas rīko ballītes tā, ka blakus ne blakus kaimiņiem ar aizvērtiem logiem mājā skan. Šo es galīgi nesaprotu, ka uzslēdz mūziku tik skaļi ka pašiem jāsarunājas kliedzot. Kur prikols? Nav jau tur dārzā deju klubs, sēž vai stāv pa grupiņām un mēģina sakliegties.
Ar dzīvniekiem pagaidām mums veicies, neviens nerej vai negaudo.
Un gan jau kāds besās arī par mūsu bērneļu spiegšanu un kliegšanu vakaros (tagad karstajā laikā aktīvākās un trakākās skriešanas ir pēc 21iem).

Lauku idille, vai zinies :D
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:17. Augusts 2022 - 10:58
(Link)
Par šo +daudz. Mums ir tādi, kas pat uz nakti mēdz "aizmirst"savas mūzikas kastes dārzā izslēgt. Kut prikols, tiešām nesaprotu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Augusts 2022 - 17:28
(Link)
mums ir vieni, kas citreiz vīkendos tieši līdz 23iem rībina tā, ka basus jūti, un 23.00 nogriež uz kluso :)
From:[info]polija
Date:19. Augusts 2022 - 07:04
(Link)
Es nezinu, kā tagad, bet vienbrd visamaz Rīgā bija noteikumos tā, ka var saukt policiju, ja traucē. Decibelus nemērīja un diennakts stundu neskaitīja.. Tb kopējie noteikumi bija kaut kādi tie 23, bet pa dienu arī nedrīkstēja. Kā tgd nezinu. Man izdevās savus kaimiņus puslīdz izārstēt ar policiju (jo runāšana nelīdzēja) līdz noteikumu maiņai..

> Go to Top
Sviesta Ciba