: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 6., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:34
nupat jau šķiet, ka slimoju veselu mūžību un šķiet, ka esmu bijusi slima visu laiku, un nesaprotu, kā gan es tādā stāvoklī esmu spējusi kaut vai eksistēt. teiksim tā, funcionējošu mani padara coldrex, un ikviens, kurš tāda pulverīša iedarbību grib aizstāt ar kaut kādu zāļu tēju, nekad nav slimojis. varbūt zāļu tējas palīdz kaklam, kaut gan man viņas nekad nav palīdzējušas nekam, atskaitot labsajūtas radīšanai, kad tu esi vesels, bet iesnām un dullai galvai tās točna nepalīdz. esmu nogurusi. gribu sēdēt gultā zem segas tālu prom no visiem un skatīties seriālu un gulšņāt.

(15 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:6. Septembris 2021 - 16:25
(Link)
iesnām vienīgais, kas ar garantiju palīdz, ir afrin ar mentolu. turklāt tikai ar mentolu, parastais pilnīgs sū.
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Septembris 2021 - 20:41
(Link)
lūk, savs cilvēks.

nez, man nav iebildumu lietot zāles, kas atvieglo simptomus (pat ja neārstē), tad tās divas nedēļas vismaz nav tāda elle.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:6. Septembris 2021 - 21:13
(Link)
Nu ja nu! Es vispār lietoju daudz ko, kas neārstē, bet atvieglo simptomus, j nu tam tas domāts.
[User Picture]
From:[info]nova
Date:6. Septembris 2021 - 17:48
(Link)
Sinupret forte vismaz 15 dienas. Tikko sākas iesnu pazīmes.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:6. Septembris 2021 - 18:27
(Link)
te vietā teiciens par to, ka iesnas ārstējot pāriet 14 dienās, neārstējot 2 nedēļās :)
[User Picture]
From:[info]au
Date:6. Septembris 2021 - 18:57
(Link)
ak, es zināju, ka ir teiciens - iesnas pāriet 7 dienās, ja ārstē, tad nedēļas laikā. bet nu vasarā zvanīju LORam pēc 10 dienām katastrofālu iesnu (nogurums ellīgs, nu vispār - norakstītas dienas) un teica, ka iesnas IR jāarstē, ja tās sagādā diskomfortu. sinupret ekstrakts trīs reizes dienā, piemēram.
[User Picture]
From:[info]nova
Date:7. Septembris 2021 - 08:13
(Link)
tā arī ir, bet šis te nodrošina, ka paiet patīkamāk un bez haimorītiem
From:[info]polija
Date:6. Septembris 2021 - 20:15
(Link)
vo, vo - tieši gribēju teikt! Ka ne velti orgnisms jūtas draņķīgi. Attiecīgi vajag to tomēr paklausīt un pagulēt tās pāris dienas, darot pašu, pašu minimumu (viegli gan nav ar mazu bērnu) nevis sadzerties teraflu, coldrexus, u.tml., un tas skriet kalnus gāzt, sadzenot to slimību tikai dziļāk.
a ar iesnām ir tā, ka, es agrāk nedarīju vispār neko - izņemot dauuuudz šķidruma un lai būtu apstākļi, ka var visu laiku šņaukt degunu, cik vajag.. Nevis - tgd sapulce tgd jāiziet no kabineta, utt., un beigās deguns ciet..
Tad man pāris apstākļu dēļ ir bijusī jau ~3 blakusdobumu iekaisumi, attiecīgi pie katrām iesnām baigi skatos, lai neiet uz tiem dobumiem. Tur tieši pirmās dienas ir kritiskas. Ja ielaiž, tad ar garantiju atkal var nonākt līdz AB..
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Septembris 2021 - 20:39
(Link)
nu man tāds bōnuss, ka esmu starp tiem, kas dažkārt drīkst un, veiksmīgas sagadīšanās kārtā, tieši šobrīd vēl varu strādāt no mājām.

citos apstākļos es ņemtu slimības lapu, bet šoreiz jāpacenšas iztikt bez.
[User Picture]
From:[info]217
Date:6. Septembris 2021 - 19:06
(Link)
kad iesnas/klepus, es papildus zālēm vēl vāru ingvertēju (melnās tēja +sarīvēts svaigs ingvers un vesels vai puse citrona), nokāšu piegāžu medu. tad uz kādu stundu vai divām nedaudz samazinās tas drausmīgais nogurums, dažreiz arī deguntecēšana pavisam nedaudz paliek vieglāka, nu tobiš man palīdz nejusties tik drausmīgi. bet jā, kopumā,ārstē vai neārstē, iesnas parasti velkas vismaz nedēļu :(
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Septembris 2021 - 20:40
(Link)
tā tēja ir garšīga :)
[User Picture]
From:[info]dombrava
Date:6. Septembris 2021 - 19:14
(Link)
Mums RSU profesors teica, ka iesnas palīdzot organismam ārstēties. Ja cenšamies tās novērst, tikai traucējam ārstēšanas procesam. Bet viņš arī nebija pret to, ja degunā pilina aptiekā nopērkamus vai mājās pagatavotus sālsūdeņus.

No otras puses, daudz kas ir individuāli. Varbūt ir kāds dziļāks iekaisums, tad bez zālēm nevar. Vispār ir dažādi ārsti un viedokļi, tāpēc jau sen neko vairs nesaprotu. Manam organismam vieglos gadījumos parasti zāles nevajag, bet katrs esam unikāls, tāpēc, ja ir labs kontakts ar ārstu, der aprunāties.
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:7. Septembris 2021 - 09:23
(Link)
koldrekss tikai pirms gulēt iešanas, lai izsvīstu.
Sakapā ķiploku un nober uz naktsgaldiņa pirms gulēt iešanas. Izskatās, ka palīdz, bet nez :D Vismaz smaržo labi (man patīk ķiploku smarža)
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Septembris 2021 - 16:37
(Link)
rupjmaize ar sviestu, ķiploku un sāli (ļoti labi iet komplektā ar tomātu sulu, btw) - tā arī tāda slimošanas delikatese :)

> Go to Top
Sviesta Ciba