: who's that girl? - : IRL shopping

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 10., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:28 - : IRL shopping
nupat ir sasniegts tas punkts, kad (šoreiz simt punktu sasniegts punkts) E uz veikalu ar mani vienu vairs neies. nevis tāpēc, ka viņš ķertu un grābtu visu, ko redz, bet tāpēc, ka:
1) viņam ir the world is my oyster attieksme pret tādām telpām un
2) bērnus nav atļauts likt pie ķēdes.

(21 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]217
Date:10. Oktobris 2020 - 13:16
(Link)
oij jā, mēs viena brīdī pārtraucam I. vest iekšā veikalos, R. paliek mašīnā, es sapērku ko vajag, dažreiz viņš ar I. arī ienāk, bet ja viņai paliek garlaicīgi, un viņa sāk vārtīties vai dauzīties un skriet prom, tad viņs iet ar viņu ārā
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Oktobris 2020 - 15:20
(Link)
kad vīrs bija klāt, mēs arī kaut kā sadalījām un vienam vienmēr bija brīvas rokas, vai ne, bet kad tu esi viena pati ar sīko, nu, tu esi atkarīga no viņa iegribām.

ja varētu kādā saitītē piesiet, es vismaz zinātu, ka neiekļūšu sarakstā "vecāki, kas veikalā pazaudējuši bērnu".
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:10. Oktobris 2020 - 16:48
(Link)
Ja kas, man ir vieni sarkani, vieni oranži bērnu iemaukti (tautā saukti arī par piešiem lai cilvēki paši neapvainotos.lol) ar kādu dievmetrīgu saiti. Ja nu kas.
Izmantoti nav, bet opciju var paturēt prātā :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Oktobris 2020 - 21:15
(Link)
polijas zemāk ielinkotā aproce, šķiet, varētu izpildīt nepieciešamo uzdevumu :)

a ko citādi darīt? veikali lieli. viens straujš pagrieziens un bērns ir pazudis ailās.
[User Picture]
From:[info]au
Date:10. Oktobris 2020 - 13:40
(Link)
sēdināt iepirkumu ratos?
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Oktobris 2020 - 15:18
(Link)
vairs nav kosher.
pat speciālie bērnu rati (mašīnas formā) - sākumā sēdēja iekšā, un būtu tur arī gulējis, ja drīkstētu, bet šodien pēc kāda brīža izkāpa ārā un sāka skraidīt pa visām ejām, un atpakaļ sēsties nebija ne mazākās intereses.
[User Picture]
From:[info]au
Date:10. Oktobris 2020 - 16:27
(Link)
Ā, bet ko tiem parastajiem jau nav tik viegli izrāpties :) es gan pēdējo reizi kkad pavasarī, bet tad abus liku iekšā, katru savā, un neinteresējos par viņu iebildumiem :) vieglāk neapmierināti, nevis skraidoši :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Oktobris 2020 - 21:18
(Link)
tas jau gan, bet mans izliecas kā banāks, un fig tu viņu iedabūsi tajos ratos. labi, ka man ir iespēja viņu atstāt mājās un braukt uz veikalu vienai, bet agrāk tas tomēr bija arī kopā pavadāmais laiks, un varēja visādi vizināties ar tiem ratiem, bet tagad ir tik jāskrien, jāskrien un jāskrien (viņam).
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:10. Oktobris 2020 - 16:25
(Link)
ar sīčiem darīju tā, ka, tiklīdz viņi veikalā neuzvedās tā, kā es gribēju, tā tūlīt noliku grozu un stiepu šos no veikala ārā. drīz veikals bija vieta, kur viņi uzvedās visnevainojamāk. bet tas laikam der mazliet lielākam vecumam, tavējais var nesaprast divpakāpju noteikumus (ja tu tā, tad es šitā).
From:[info]polija
Date:10. Oktobris 2020 - 18:32
(Link)
Līdz kādam vecumam stiepi? Teiksim mana ap 2,5-3gadu vecuma iemācījās izlocīties kā čūska un iztecēt kā ūdens no rokām laukā, ja viņu mēģināja pacelt.. Attiecīgi tad atlika bezmaz vienīgi aiz čupra vilkt pa grīdu/zemi. Nu un tādas atrakcijas jau robežojas ar "garāmgājēji sauc policiju".
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:10. Oktobris 2020 - 18:43
(Link)
2-3 gadu vecumā arī stiepu. nezinu, man nebija tavas problēmas.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:10. Oktobris 2020 - 20:44
(Link)
Saprotu, ka tev vairs nav aktuāli, bet ir tvēriens, kādā arī zīdaini dažreiz iesaka nēsāt - ar bērna muguru pret sevi, viena roka zem padusēm, otra starp kājām. Tas varbūt neder šaurās vietās, bet man šķiet no tā ir reāli grūti izrauties, vismaz man nevienam bērnam nav izdevies (protams, tas ir grūti, ja ir rokassomiņa vai smags maiss jau pie rokas, bet izveikt var visu)
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Oktobris 2020 - 21:20
(Link)
izmantoju šo pozu, jo citādi, nudien, nav iespējams paņemt un būt situācijas noteicējam.
From:[info]polija
Date:10. Oktobris 2020 - 22:07
(Link)
a ja bērniņš vnk paceļ rokas un skaisti izslīd? :D Oj - es daudz pozu esmu izmēģinājusi. Vistālāk no vajadzīgās vietas varēju tikt ar "surfboard style" :D Vai vnk uzmest plecā kā malkas pagali. Bet tas pie nosacījuma, ja abas rokas brīvas. Ja viena aizņemta - tad tikai aiz krāgas :D Jo nu zem kādām padusēm - viņa kā čūska izlokās tā, ka rezultātā mana roka ir nevis zem padusēm, bet es spiežu viņai kaklu. Nu tā, protams, toč neturēsi, laidu vaļā..
[User Picture]
From:[info]smille
Date:11. Oktobris 2020 - 00:56
(Link)
Nu bet, ja otrā pusē tava roka ir starp kājàm, tad nevar uzslīdēt manuprāt
From:[info]polija
Date:11. Oktobris 2020 - 06:53
(Link)
ha, ha! :D Es tajās reizēs, kad jau lielākā vecumā mēģināju šitos "bēbīšnesienus", sapratu, ka ja ļoti grib, visur var izslīdēt. Nu alternatīva - turēt TIK stingri, ka bērns bļauj, jo viņam jau sāp, kas arī apkārtējiem bērnu aizstāvības aktīvistiem par lielām šausmām, tiek tā arī skaidri un skaļi izkliegts..
Plus takš jāņem vērā arī, ka nu mok kāds vīriešcilvēks var, bet nu es nevaru 17,5kg todleri (mana šo svaru sasniedza ikurāt 2,5gados) panest tāpat kā 7-9kg bebi :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Oktobris 2020 - 21:19
(Link)
dažreiz saprot! bija gadījums. saku - ja tu gribi turpināt pa mani ložņāt, tad vismaz iedod buču! buča was served. bet iespējams viņš tikai buču arī saprata un bija noskaņots to dot :))
From:[info]polija
Date:10. Oktobris 2020 - 18:18
(Link)
Es šajā vecumā iepirku šādu: https://v7.lv/product/berna-drosibas-pavadina/
Jo pāris reižu dabūju skriet no veikala laukā atstājot produktus pie kases un bezmaz karti terminālī, jo princese izdomāja ka tgd viņa skries uz ielas laukā no veikala.. utt. šī labi darbojās arī kkkādās burzmainās vietās, ali piepeši nenoklīst tiklīdz roku palaiž vaļā uz sekundi :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Oktobris 2020 - 21:10
(Link)
ōō, kruta!
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:11. Oktobris 2020 - 21:16
(Link)
1. Iesaisti bērnu procesā. Lai izvēlas kartupeļus/burkānus/whatevz. Iemāci kā izvēlēties labākos. Ja ir pašam jāsver (mums te pa lielam gandrīz visur tā), lai sīcis operē svarus, printē uzlīmes, līmē. Pie kases lai izkrāmē grozu/pīkstina/krāmē maisos. Principā problēma ir tanī, ka bērnam ir garlaicīgi, aber, ja ir uzdevums/mērķis, tad ir misijas sajūta
2. Iepriekš sarunā, ka var izvēlēties vienu našķi un lai izdomā, ko grib. Tas gadījumos, kad ir gribulis.
3. Protams, ja norunātā kārtība tiek pārkāpta, tad jāiet ārā atvēsināties, izrunāties, sarunāt, ka tomēr varam tā, kā vajag, nevis tā, kā gribas.
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Oktobris 2020 - 21:34
(Link)
šie padomi būs vietā, kad viņam būs vairāk par 1 gads un 8 mēneši :)) šobrīd problēma ir tieši tajā, ka viņam veikalā ir pārāk interesanti - ir tik daudz ailu, starp kurām skriet :D

> Go to Top
Sviesta Ciba