ezic ([info]ezic) rakstīja,
@ 2008-05-02 20:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:movie 'cabaret'

veel par 'attiistiitajiem rietumiem'
gandriiz neviens nezin, kur atrodas Latvija(iznjemot tos dazhus, kas tur ir bijushi). kad es meegjinu uzburt virtuaalo karti, dazhi nezin pat kur ir Vaacija, ne Norveegjija. toties visi zin kur ir ASV, Austraalija un Jaunzeelande(tur ir visi izceljojushie iiri). liekas ka skolaa geograafiju Irijaa nemaaca. manai koleegjei lietuvietei reiz viena kliente pajautaaja vai Lietuvaa ir elektriiba. dazhkaart jautaa vai mums ir maize, vai mums ir pilseetas un maajas. da nee zaru buudaas visi dziivo, dazhi kokos, dazhi alaas.
bet tik pat labi arii mana miiljotaa maasa izceelaas. vinja braalja draudzene ir no slovaakijas un vinjas dzimshanas dienaa uz galda ir portugaalju eedieni un meitene sataisiijusi desmaiziites(stapr citu ljoti garshiigas un gaumiigi izgreznotas). drauga maasa paskatiijaas un jautaaja kas tas taads un kaa kaut ko taadu varot eest. nu vinjai nekas cits tikai portugaale ir vislabaakaa. vinja ir splaavusi aaraa manas kjimenjmaiziites, jo tur esot kaut kaadas zaaliites. nesen kaa pirmo reizi muuzhaa uzvaariiju skaabenju zupu. sen nebiju eedusi kaut ko at tik gardu muti. miiljais eeda, dziivs palika. koleegje darbaa teica, ka izdkataas diivaini, bet pagarshojusi(vinja visus manus eedienus garsho un meegjina visaadus jaunumus) teica, ka garshojot dikti labi, bet otra koleegje, ka vinjai no smakas naakot veemiens. kur ir taktika? man varbuut naak veemiens skatoties ka sviestmaizees baazh banaanus kopaa ar kartupelju chipsiem. starp citu iiri varbuut ir pirmajaa momentaa laipni, bet peec mirklja dziljie uudenji uzvirmo augshaa duljkjes. diivaina pasauliite



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ezic
2008-05-02 23:13 (saite)
strap citu iiri un briti celjojot paarsvaraa dodas tikai uz pabiem, jo tas ir vieniigais ko vinji saprot. ir taadi forshi raidiijumi 'booze britains' 'street crime. costa del sol' utt. tir var viskaut ko atskatiities, ja jau pietiekoshi neesi redzeejis izejot uz lokaalo pabu vai diskoteeku. meitenes ar atplestaam kaajaam, bez biksiiteem seezh un izraada dabuujamos labumus, dazha laba pie puishu tualetes durviim kaadam atsuukaa. topinji uzrauti, puishi meiteneem rokas baazh starp kaajaam(kamdeelj es uz diskoteekaam vairs neeju) vinji nedejo, bet leekaa. un diskoteekaa skan radio hiiti. kaa mans draugs saka, Irijaa ir tikai viena laba lieta - nauda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2008-05-02 23:15 (saite)
vai nu man ir paveicies, vai nu Londonā tā neizklaidējas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ezic
2008-05-03 01:45 (saite)
ok, tad pasaki kaadaa aatrumaa tiek izdzerta pinte? 30min vai 30sek?
un katras iestaades apmekleetaaju lokaa ir dazhaadu tautiibu izklaizhu mekleetaaji, kas ienes kulturaalaakas veesmas videe. esmu pabijusi paaris pilseetaas pabos un naktsklubos. atshkjiriibas lielaakoties nekaadas. Latvijaa ir labaaka klubu izveele, dzeerienu izveele klubos, dejoshana, kultuura utt. kaapeec Latvijaa klubus nesleedz 2.30am? taapeec, ka cilveeki nav pieleejushies liidz griidai tajaa laikaa, vai ne?
citaas valstiis kulturaala izklaideeshanaas. aizbraucaam uz Lanzaroti, tur pilns ar pabiem un tajos kaa redzeejaam notika tas pats, kas sheit un dokumentaalajos kino gabalos skataamais. pat latvieshu alkoholikji parkaa uz solinja shnjaba pudeliiti nakts laikaa vairaak izbauda kaa ..bla bla, es jau saakshu atkaartoties...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2008-05-03 04:14 (saite)
30 min, cik esmu novērojusi. es esmu bijusi visādos klubos, visādās vietās.. & neko TĀDU es neesmu noverojusi. ok, ir bijis, ka kāds nejēdzīgi sadzeras, bet vismaz no centra klubiem tādus met ārā, vai nelaiž atpakaļ iekšā, ja viņi izgājuši uzpīpēt. & klubus neslēdz 2:30, vismaz ne centrā. tur tusē vismaz līdz 3-4am.
bet varbūt, ka man ir tikai paveicies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ezic
2008-05-03 10:19 (saite)
domaaju, ka Londonaa pateicoties iebrauceejiem kultuura ir savaadaaka.
sheit pat uz diskoteeku viiri naak darba kombinezonos ar dubljiem uz sejas. no darba pa taisno uz pabu un tad uz diskoteeku. un apsargi laizh iekshaa, jo vinjam tachu ar gribas izklaideeties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2008-05-02 23:15 (saite)
Vispār ja paskatās MTV Real World, arī jābrīnās, ka "idioti manos gados" uzvedās tā, kā pie mums uzvedas stipri līdz pilngadības sasniegšanai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

deep-z
(Anonīms)
2008-05-02 23:35 (saite)
Jautra valstinja :) ... bet kaut kaa man liekas, ka arii naudas zinjaa tur vairs nav nekaada baigaa paradiize. Tas apmeeram kaa kaadreiz visi raavaas uz shtatiem, uzskatot, ka tur ir baigaa zelta bedre, bet kaut kaa daudzi peec tam brauca aplauzti viens peec otra atpakalj :) ...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: deep-z
[info]ezic
2008-05-03 01:47 (saite)
sheit daudzas iestaades pashlaik bankrotee, cilveeki pamet Iriju, un kaa mees ar draugu skataamies, shii valsts leenaam grimst. bet man ir silta vietinja, draugam ir laba vietinja un kameer taa ir, mees no shejienes nekusteesimies :) kad gribam izklaideeties, mees braucam aarpus shiis valsts robezhaam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dienasgramata
2008-05-03 00:22 (saite)
vispār izklausās intriģējoši

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?