extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2018-06-05 22:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pinjons atkal izgāzās kā veca sēta. Aizspriedumi (jeb vienkārši sakot, naids) tagad tiek saukti par procesuāliem pārkāpumiem, ha, ha. Nu lai jau tā būtu. Tagad SJW propagandu sauksim par "procesuālu pārkāpumu". :D

AT nelēma vispārīgi, tāpēc ka pakalpojumi arī nav vispārīgi. Protams, ja santehniķis teiks, ka negribu tīrīt geju dzīvoklī tualetes, jo viņam ir nepatika pret gejiem, tad tas nav ok, jo tualetēm nav nekāda sakara ar iemītnieku seksualitāti. Bet ja transpersona ar pautiem pieprasīs kailo masāžu sieviešu salonā, tad gan (trū storī).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-06-06 07:01 (saite)
Protams, ka viņš tā teiks, jo ASV tiesas kopš Obongo ir pilnas ar tādiem tiesnešiem komjaunaktīvistiem kāds būtu arī viņš pats, ja tiktu šādā amatā. Tādas lietas kā tiesiskuma un samērīguma princips viņiem piedrāzt.
Te tiešām, ja ietu runa par dzīvībai svarīgu produkciju un vēl jo vairāk, ja monopolu (piemēram vienīgais veikals apkaimē nepārdos produktus, jo esi gejs), varētu būt pamats atceltajam spriedumam. Šajā gadījuma iet runa par ekskluzīvu pasūtījuma luksus preci, pie tam ar pričendāļiem.
Pie tam kas ir vēl piedauzīgāk un ko tādi pinjoni nekad neatklās ir groteskiedubulties standarti šādos gadījumos. Attiecīgie spriedumi ir 100% motivēti ar tiesnešu naidu pret kristiešiem un vēlmi visādos vēidos tiem ieriebt. Nekad nekad ar tādām problēma nesaskartos musļiku vai jūdu biznesmenis vai klients.




(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?