extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2018-05-22 07:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man šķiet, ka šīs dienas vissvarīgākā ziņa ir, ka apstiprinās, ka pārmērīga tīrība ir iemesls augstajai bērnu saslimstībai ar leikēmiju. Pieļauju, ka tas attiecas arī uz lielāku 1. tipa diabēta izplatību bērniem (autoimūnā slimība), kas ir daudz biežāka rietumos nekā nabadzīgākās valstīs. Un protams, tagad grūtākais uzdevums ir, kā lai to pareizi nokomunicē vecākiem un kā lai atrod zelta vidusceļu?

Secinājums arī ir tāds, ka cilvēki tomēr ir ārkārtīgi sarežģīti. Tiklīdz mēs šķietami esam atrisinājuši vienu problēmu – atklājuši baktērijas, higiēnu, antibiotikas, tā izrādās, ka šis atrisinājums rada jaunas problēmas. Tāpēc es esmu ļoti skeptisks pret visiem transhumānistu, AI, globālās sasilšanas sludinātājiem. Mēs pat vēl nezinām, kā darbojas cilvēku ķermenis ļoti svarīgās niansēs, kur nu vēl cilvēku prāts, lai vispār varētu domāt, kā šīs lietas realizēt tehniskā līmenī.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2018-05-22 11:13 (saite)
Visi strādā – 112, 999 un 911 – vismaz UK. Tā droši ir iebūvētā funkcija mobilajos, kas pāradresē pēc vajadzības :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2018-05-23 10:25 (saite)
neticamas sagadīšanās rezultātā vakar pirmo reizi brīvvalsts laikā zvanīju uz 110 – blakus stāvošais ķīniešu kungs mācēja man pareizo ciparu virkni nosaukt…

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2018-05-23 22:19 (saite)
Tā nu gan ir milzīga sagadīšanās. Bet es pat nezinu – 110 ir kam?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?