extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2023-10-08 14:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
realitātes apskats
Kādreiz PSRS laikos bija neticami, bet ne neiespējami, ka tie varētu beigties un Latvija atkal būs brīva.

Pēc tam bija neticami, bet ne neiespējami, ka Krievija varētu atkal iebrukt Ukrainā un glorificēt padomju laikus.

Šobrīd šķiet neticami, bet ne neiespējami, ka Latvija atkal varētu nonākt Krievijas apkampienos. Pēc visām norisēm, no kurām visbīstamākās šķiet tieši daudzo marksistu un progresīvo aktivitātes un Latvijas politiķu vājums, šķiet, ka viss virzās tieši uz šo pusi.

Šis arī ir brīdis atgādināt, ka reāli Ukraina šobrīd ir zaudējusi karā ar Krieviju. Tā ir nosargājusi savu valsts neatkarību un lielu daļu teritorijas, bet ir zaudējusi daudz vairāk nekā pēc 2014. gada un 20% teritorijas ir Krievijas kontrolē. Grūti paredzēt, kas notiks, bet šobrīd ir jāatzīst, ka manas bažas par Ukrainas sakāvi ir piepildījušās. Tiem, kas pirms vairāk nekā gada man teica – neraizējies, Ukraina ir saņēmusi visu palīdzību un uzvarēs – nebija taisnība. Es ceru, ka viņiem pietiks spēka to pašiem atzīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2023-10-08 17:27 (saite)
Nepārsteidzies. Nekas nav beidzies, vēl ilgi nebeigsies. Šobrīd ukraiņi turpina atgūt savu teritoriju un iznīcināt okupantus. Tas varētu notikt ātrāk, bet notiek tā kā notiek.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-10-08 17:30 (saite)
Jā. To pašu teica komunistu atbalstītāji, kad Latvija atguva neatkarību – ka nekas vēl nav beidzies un PSRS tiks atjaunota. Viņiem izrādījās taisnība. Ne gluži, kā mēs domājām, bet bija.

Tev arī būs taisnība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2023-10-08 17:43 (saite)
Uzdevums pārādīt ukraiņiem, kas eiropas savienība par kolhozu un ja grib kautkur iestāties, tad lai stājas nato, bet ar savienību lai pagaida.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-10-08 18:04 (saite)
Mani biedē tas, ka centristu ir palicis tik maz. Visiem ir kaut kādas galēji ekstrēmas pozīcijas, piemēram, ka ES ir tas pats kas PSRS utml.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2023-10-08 18:46 (saite)
Ja radikālo liberālismu un korporatīvo globālismu sauc par centrismu, tad visi pārējie noteikti izskatās pēc radikāļiem. Mūsdienu āķis ir skatīties uz darbiem, salīdzināt ar vārdiem, pašam pielīdzināt kurai ideoloģijai tas piestāv un tikai tad pieņemt kādu lēmumu. Daudzpakāju ideoloģijas atpazīšanu metode, lai atsijātu radikāļus, kas uzdodas par centristiem, lai atsijātu margināļus, kas uzdodas par vairākumu un tā talāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]resort
2023-10-08 23:11 (saite)
Tas bija diezgan paredzami, ja lasa pareizo propogandu. Kas man interesē - vai Krievija ir paņēmusi vairāk kā sākotnēji nosaukto "buferzonu", NATO uzbāzīgas tuvošanās dēļ? Ja nav, tad diezgan lieli batoni ir sasprausti ausīs vairumam.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?