extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2023-06-26 17:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es ieteiktu neuztraukties par iespējamo AES uzspridzināšanu Ukrainā vai arī kodolieroču pielietošanu.

Tas ir nopietns risks, un tieši tāpēc ASV šobrīd pieņem pozīciju, ka tas tiks uzskatīts par agresiju pret NATO valstīm, jo radiācija sasniegs arī tās.

Tam būtu jābūt ļoti nopietnam atvairītājam, lai krievi neizmantotu šos ieročus. Pretējā gadījumā NATO spēki nobumbos kremli un krievu armijas bāzes visā Krievijā. Prigožina gājieni apliecināja, ka tas ir diezgan reāli izdarāms bez nopietnas pretestības.

Protams, ir alternatīva, ka krievi ir vienkārši sajukuši prātā un tik un tā uzspridzinās visu, ko var. Arī šajā gadījumā nav jēgas satraukties vairāk kā satraukties par to, ka zemi var aprīt kāds nejaušs mikroskopisks melnais caurums, kas klejo kosmosā. Tas ir, ja ir lietas, kuras mēs nekādi nevaram ietekmēt vai sagatavoties, tad nav jēgas par tām domāt un satraukties.

Bet par lietām, kuras varam ietekmēt, šobrīd ir padomāts.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zazis
2023-06-26 22:34 (saite)
kur ASV ieņem šo pozīciju? bez tiem pāris senatoriem, kas par kaut ko tādu ir izteikušies?

skatoties cik ļoti netika reaģēts uz HES spridzināšanu, kas izraisīja milzīgu ekoloģisku katastrofu, es tik drošs par AES nebūtu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-26 22:37 (saite)
HES spridzināšana nekādi neietekmē NATO valstis.

Skaidrs, ka Baltajā namā ne jau Bidens pats kaut ko izlemj. Viņš jau vairs neatšķir labo pusi no kreisās. Tie daži senatori visdrīzāk arī ir tie, kas visu kontrolē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-26 22:50 (saite)
protams, ka ietekmē, vairākas NATO valstis ir pie melnās jūras, kuru konkrēti ietekmēja attiecīgā katastrofa.
kontrolē ne kontrolē, bet kur ir teikts, ka tāda ir ASV oficiālā nostāja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-26 22:58 (saite)
HES spridzināšana neietekmēja NATO valstis. Tu vienkārši gribi kasīties par to, ko nozīmē ietekmē. Ja Ukrainā ir karš un kādai NATO valstij ir jāuzņem ukraiņu bēgļi, tad tu gribi teikt – aha, tātad ietekmē. Tev nav taisnība.

Bet ir skaidrs, ka radioaktīvais mākonis pār valsti ir pavisam cita veida ietekme.

Arī par otru – ir skaidrs, ka tā ir pozīcija, nevis oficiāli izdots publisks dokuments. Atkal tu vari apšaubīt un kasīties, ka tie nav pierādījumi, kas tevi apmierinātu. Bet tevi diez vai kādreiz var apmierināt. Iespējams, ka tu vienkārši pēc dabas tāds esi, kādi ir daudzi mūsu sabiedrībā, kas grib līdz panikai satraukties par visu – kovids mūs nogalinās, klimata pārmaiņas mūs nogalinās, krievi mūs nogalinās ar atomieročiem...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-26 23:15 (saite)
nē, es negribu kasīties, nevajag projicēt. mani skumdina rietumu ļoti švakā reakcija uz HES uzspridzināšanu. un melnā jūra ir reāli cietusi.

nē, es negribu kasīties, kāpēc tu tik asi reaģē? un pārej uz personīgiem apvainojumiem. kur tu redzi paniku? man vienkārši interesē, kur var šo pozīciju aplūkot. pāris senatoru neoficiālus izteikumus nevar pieņemt par ASV un NATO pozīciju.

fakti nevis panika. kovids nogalināja ļoti daudz cilvēku, klimata pārmaiņas nogalina un nogalinās ļoti daudz cilvēku, tur gan tev ir taisnība. bija tāda filma - don't look up, kā reizi par to, ka jāignorē acīmredzamais un viss būs labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-26 23:24 (saite)
Fakti ir tādi, ka kovida ierobežojumi nogalināja vēl vairāk cilvēku.

Tieši tāpat tas varētu būt ar klimata pārmaiņām. Cilvēki ir spējīgi tām sagatavoties un var arī radīt paniku un apturēt visu ražošanu, kas radīs atpalicību un nogalinās vēl vairāk cilvēku.

Ja tev ir žēl, ka cilvēki nepietiekami reaģē uz HES, tad tā arī saki, vai izskaidro, kā melnā jūra ir cietusi tā, ka tas ir ietekmējis NATO valstis tikpat nopietni līdzīgi kā AES avārija.

Tas ir ļoti kaitinoši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-26 23:32 (saite)
saprotu, daudz kas mēdz būt kaitinoši, rekomendēju stoiskāku attieksmi. mazāk panikas un citu satraukumu.

tas nemaina faktu, ka kovid nogalināja daudz cilvēku.

cilvēki tā īsti nekam negatavojas. tikai tukši runā.

mēs nevaram salīdzināt abu elektrostaciju avāriju sekas, jo viena, paldies dievam, vēl nav avarējusi.

un atgādināšu, ka nācu uzjautāt, kur vēl var redzēt NATO un ASV pozīciju bez pāris senatoru izteikumiem par tēmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-26 23:39 (saite)
Nāves no kovida lielākoties bija neizbēgamas. No kovida ierobežojumiem mēs varējām izvairīties, bet panikas dēļ tie nogalināja vēl vairāk cilvēku nekā kovids.

Tieši tas visdrīzāk notiks ar ierobežojumiem klimata pārmaiņu dēļ. Jā, es būšu stoistisks, skatīšos, kā panikas cēlēji nogalinās cilvēkus ar savām neapdomīgām darbībām.

Vēlreiz, kāpēc tu man iesaki būt stoistiskam par cilvēku nāvēm? Izskatās, ka tu ienīsti cilvēkus un nerūpējies par viņu nāvēm. Es tomēr tāds nespēju būt. Man rūp cilvēku dzīves nevis tikai dzīvnieki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 00:51 (saite)
nu gan tu satrakojies. kur es tev ieteicu būt stoiskākam par cilvēku nāvēm? tieši otrādi, es saku, ka mēs pret daudz ko pārāk vieglprātīgi attiecamies.
tev ļoti tendenciozi izskatās, tiešām labāk nevajag tik traki projicēt. čilax, necel paniku.
kā tu secini, ka es kaut ko ienīstu? un kas man kā rūp? ļoti skaļi, nepatiesi un nepatīkami apgalvojumi no tavas puses.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 00:56 (saite)
Mans arguments ir par to, ka panika nogalina. Es uzrakstu rakstu, ka tiem, kas jau sāka panikot par kodolkaru, tā kā derētu piebremzēt.

Ja tev ir kaut kas pa tēmu, tad vienmēr esi gaidīts. Bet nē, tu uzreiz sāc ar visādiem māņu argumentiem noraidīt manis teikto, ar to signalizējot, ka tas viss ir sviests un visiem tā vietā ir jāsāk krist panikā, ka vēl drusciņ un krievi uzspridzinās AES un rietumi par to nekā nedarīs.

Ko šī panikas atbalstīšana tev dos, ka tu to tik ļoti aizstāvi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 01:00 (saite)
es tev tikai paprasīju, kur var redzēt šo NATO un ASV nostāju? neko arī neteicu, ka rietumi neko nedarīs, tikai teicu, ka skatoties un HES uzspirdzināšanas reakciju, nevaram būt tik droši, ka nu tik nolīdzinās moskoviju līdz ar zemi.

tu atkal satrakojies. atvaino, ka esmu tik kaitinošs un tu tik jūtīgs. paniko tu šobrīd, es nevienu brīdi par paniku neko neteicu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 01:10 (saite)
Es par to, ka tu pielīdzināji HES uzspridzināšanu AES uzspridzināšanai, absolūti ignorējot būtiskās atšķirības.

Par ikvienu lietu var tā pateikt. Ja es pasaku, ka vakcīnu mandāti bija nevajadzīga tiesību ierobežošana, tu pateikti, bet tas nemaina faktu, ka nevakcinēti cilvēki mira vairāk, pilnībā ignorējot izteikto domu.

Es arī nekur neteicu, ka “moskoviju nolīdzinās ar zemi”. Tu arī labi zini, ka kremlis un Maskavas pilsēta ir pilnīgi dažādas kategorijas, bet tu apzināti tagad tās jauc, lai būtu pēc iespējas kaitinošāks.

Kāpēc tu tā dari? Skaidrs, ka tev nepatīk šī ideja, ka mums nevajag krist panikā un ne jau tikai par AES, bet par visu citu – par kovidu, par klimata pārmaiņām.

Piedod, bet es neesmu panikā, es vienkārši neciešu šādus viltus argumentus. Tu saki “es nebūtu tik drošs” – kā tu vispār zini, cik drošs es esmu? Bet tas ir domāts šādi – es neesmu drošs, es gribu celt paniku, jo es tā jūtos un man tā ir labi.

Bet panika nogalina. Tu nekad neuzņemsies atbildību par to, tāpēc man par to ir jāraksta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 13:24 (saite)
(: beidz panikot, es tev vienkāršu jautājumu uzdevu, uz kuru tu tā arī neesi atbildējis, jo esi pārāk aizņemts ar panisku savas taisnības pierādīšanu. un stāstīšanu, ka es ienīstu, ka man vajag paniku un tā tālāk. tas ir totāls bulšits, ko tu par mani šeit apgalvo.
labāk nomierinies, saņemies beidzot un uz jautājumu atbildi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 13:29 (saite)
Nē, tas nav bulšits, tā ir 100% patiesība par tevi. Uzņemies kaut vienreiz dzīvē atbildību par saviem vārdiem!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 13:30 (saite)
kādiem maniem vārdiem? tiem, kurus tu apgalvo?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 13:31 (saite)
Lūk, lūk! Tieši par šādiem mēģinājumiem izlikties, ka neko nesaproti (lai gan iepriekšējā tekstā pats visu izskaidroji, kaut pateici, ka nepiekrīti) un it kā tikai uzdot jautājumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 13:39 (saite)
jā, es nepiekrītu taviem tukšajiem apgalvojumiem, un tām lietām, ko es itkā domāju un tam, kas tev ir skaidrs. jo tas viss ir totāls bulšits. uz jautājumu tu tā arī nespēj atbildēt. lai veicas, saprotu, ka ar tevi ir trakāk kā likās. turies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 13:46 (saite)
Tu runā precīzi kā tie gaisa jaucēji tviterī.

Viens no viņiem publicē foto, kur ukraiņi karavīri cieš no mīnas sprādziena, ar piezīmi – “lūk, cik smagi viņiem iet. Padomājiet, ko jūs, ziedojumu vācēji ukraiņu droniem un ieročiem darāt?”

Nē, viņš jau neko nav pateicis, ka atbalsta krievus. It kā tikai netieši liek iedomāties, ka tie, kas vāc šos ziedojumus, paildzina karu Ukrainā un ir vainīgi ukraiņu ciešanās, pilnībā ignorējot to, ka tie ir krievi, kas uzbrūk un nogalina ukraiņus.

Es zinu, ka tu neesi pro-krievisks, mana kritika nav par to. Bet savā retorikā tu izmanto tieši tās pašas metodes. Apzināti ignorē būtisko un tikai it kā uzdod jautājumus un tēlo antiņu. Daudz veiksmes tev šajā pieejā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 13:51 (saite)
nē, es tā nerunāju, tu apgalvo, ka es tā runāju. varbūt nocitēsi manis teikto, kur to var redzēt? vai būs tāpat kā ar NATO un ASV nostāju jautājumā?

tiešām tu tik ļoti satrakojies, jo nevari uz elementāru jautājumu atbildēt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 14:14 (saite)
Tu runā tieši tā.

Es vispār nedomāju, ka ir vērts iesaistīties sarunās ar tevi, tieši tāpat kā ar tiem tviterī, kas it kā tikai uzdod jautājumus – vai jūs esat padomājuši, ko jūsu ziedojumi nodara Ukrainā?

Tieši tā pati retorika ir no viņiem “Kas tu nevari atbildēt pat uz manu elementāro jautājumu? Es tikai to gribu zināt!”

Nav jēgas censties atbildēt uz nākamo jautājumu, kamēr mēs vēl neesam tikuši skaidrībā par pirmo lietu. Viss notiek pēc kārtas! Tu jau esi sapratis, ka es ar tavu bulšitu neauklēšos un ja tā ir, tad nav jēgas vēl tev kaut ko jautāt. Tu to labi zini, bet joprojām centies bulšitot ar tēlotu “tu nevari atbildēt uz šo jautājumu!”

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 14:30 (saite)
nē, tu apgalvo, ka es tā runāju. un tas ir bulšits, jo es neko tādu neesmu teicis, varbūt palasi augstākos komentārus?

un jā, tu neesi atbildējis uz manu vispirmāko jautājumu. tā vietā mētājies ar tukšiem nepamatotiem apvainojumiem. un jautājums ir tikai lūgums apstiprināt tevis teikto, nevis "vai jūs esat padomājuši, ko jūsu ziedojumi nodara Ukrainā?" no kurienes tu šito huiņu vispār izrāvi?

rekur atvieglošu tev dzīvi. rekur ir mans pirmais jautājums uz kuru tu tā arī neesi atbildējis.
http://klab.lv/users/extranjero/340610.html?thread=2417794#t2417794

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 14:35 (saite)
Precīzi, kā es to sagaidītu no prokrieviska tvitera troļļa! Pēc visa šī tu joprojām izliecies, ka tevi tikai interesē atbilde uz šo jautājumu.

Kāpēc gan visi šie troļļi ir tik vienādi savā retorikā, tik garlaicīgi un paredzami?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 14:46 (saite)
tiešām traki, kad tev palūdz apstiprinājumu tavam apgalvojumam, un viss ko tu vari atbildēt, ir kaudzēm personīgu apvainojumu.
acīmredzot nav nekāda apstiprinājuma taviem apgalvojumiem, jo tie visi ir bulšits.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 14:48 (saite)
Šis 100% pārkopēts no troļļu plānās padomu grāmatas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 14:49 (saite)
paski to vēl dažas reizes, varbūt pats noticēsi savam bulšitam. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 14:54 (saite)
Šodien lasīju vēl vienu pērli – uz apgalvojumu, ka Rogožins ir notriecis vairākus krievu armijas helikopterus, tika pajautāts – “kur tam ir pierādījumi? Par to ir teikts tikai rietumu un proukrainiskos avotos, tāpēc šie apgalvojumi ir bulšits!”

Ņem par labu. Varbūt tev arī tas noder.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 14:58 (saite)
tu tak nekādu atsauci nevari iedot, kur sakars ar šo tavu izcilo pērli?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 15:00 (saite)
Tieši tā. Tikai “rietumu un prokrieviski avoti”, bet tie jau neskaitās!

Tu ātri apgūsti lietas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 15:03 (saite)
tu nevari nekādu atsauci iedot. ne rietumu ne prokremlisku, nekādu. tikai personīgi apvainojumi, jauks tev diskutēšanas stiliņš.
tiešām smieklīgi, ka tu kaut ko izlasi tviterī un izdomā, ka es to esmu teicis, lai gan pat nelietoju twiteri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 15:05 (saite)
Precīzi pēc troļļu grāmatas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 15:07 (saite)
:D cik reizes to grāmatu esi izlasījis, ka tik labi orientējies?

kk, man apnika, tev plate sāka uz apli iet. veiksmes bulšitošanā, noderēs, jo tev slikti sanāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-06-27 15:09 (saite)
Tagad iekopē to “es tikai gribēju zināt atbildi uz savu jautājumu!”

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2023-06-27 00:20 (saite)
ASV aka NATO poziicija ir eskaleet, lai Eiropaa akmens uz akmenja nepaliek.

"Fuck EU" Viktorija jau cep piiraadzinjus.
https://seymourhersh.substack.com/p/partners-in-doomsday
https://www.planet-today.com/2023/06/seymour-hersh-partners-in-doomsday.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2023-06-27 00:51 (saite)
kāpēc tu to saki man?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-07-02 12:10 (saite)
/saprotu, daudz kas mēdz būt kaitinoši, rekomendēju stoiskāku attieksmi. mazāk panikas un citu satraukumu./

teica zazis kurš taisa drāmu ja viņam iesaka pamācīties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?