extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2023-01-11 10:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lūk, Vācijā notiek nemieri ogļu ieguves vietā.

Varētu teikt – kādi idioti ir šī valdība. Tā vietā, lai attīstītu vēja un saules enerģiju, viņi rok ogles. Bet tas visdrīzāk nebūs pareizais spriedums, jo valdība jau sen ir nospraudusi mērķi iet zaļās enerģijas attīstības ceļu. Acīmredzot, skaudrā realitāte ir, ka pēc AES priekšlaicīgās slēgšanas nav īsti citu variantu.

Problēma ir arī gāzes piegādes atslēgšana no Krievijas. Tagad gan rakstīja, ka Vācija ir ātros tempos uzcēlusi sašķidrinātās gāzes termināli, un šķiet, ka problēma ar gāzes piegādēm drīz būs atrisināta. Ja viņi tagad paplašina ogļu raktuves, tad visdrīzāk tam ir kāds nopietns iemesls, un citi varianti vēl nespēj pilnībā nodrošināt vajadzības.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]formica
2023-01-11 13:21 (saite)
Pashi vaacieshi shos "nemierus" raksturo skarbaak.

https://www.focus.de/politik/streit-um-braunkohle-dorf-im-ticker-sirenen-alarm-in-luetzerath-polizei-umstellt-aktivisten-kohledorf-kurz-vor-raeumung_id_182499947.html

skat.komentus

(Atbildēt uz šo)

...
[info]jan09
2023-01-11 23:01 (saite)
skaudrā realitāte ir tāda, ka DE "zaļo" un ogļraktuvju lobijs ir spēcīgāks (naudīgāks), nekā AES lobijs (nezinam AES atkāpšanās pabalstus, varbūt no EU, un vismaz tikpat trekni kā LV cukura ražotājiem vai kuģu likvidētājiem).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: ...
[info]ctulhu
2023-01-12 14:08 (saite)
Nu ja, zaļos baro ru, vismaz baroja vēl nesen.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?