extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2023-01-08 11:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēl Rutas Zatleres skandālā bija uzkrītošs kultūru karš. Šajā gadījumā pilnīgi pietiktu pateikt, ka viņas pieņemšana darbā bija korupcija pat bez īpašas vajadzības dalīties divās nometnēs. Protams, kāds tam varētu nepiekrist, bet neredzu, ka šai viedokļu atšķirībai būtu jābūt kādas grupas vai nometnes iezīmei.

Bet protams, tas nenotika – Curiha uzreiz paziņoja, ka šī atlaišana ir pret sievietēm, savukārt citi (kā Rudzītis) automātiski ieņem pretēju pozīciju, ka šī korupcija ir feminisma iezīme. Tviteris kļūst par vietu, kur divas nometnes savstarpēji bārstās ar apvainojumiem un katrs ieņem pozīciju atkarībā no tā, pie kuras grupas viņš vai viņa sevi pieskaita.

Piedod, honeybee, bet kā tu šo izskaidrosi bez kultūru kariem?

Šie kultūru kari ir tie, kas traucē Latvijai attīstīties. Kāpēc gan mēs nevaram vienkārši noraidīt sliktas idejas un pieņemt labās tāpat vien, nedomājot, kā tas ietekmē mūsu grupu vai ārgrupu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2023-01-11 10:30 (saite)
Turklāt deleģēšana nav vienkārši zāļu izņemšanai, bet piekļuvei visai veselības informācijai. Tas, ka es palūdzu kaimiņu izņemt zāles aptiekā vēl nenozīmē, ka es gribu, ka viņš var paskatīties manas analīzes rezultātus utt.

Protams, e-veselību var uzlabot. Es ceru, ka jaunā veselības ministre pieņems šo izaicinājumu, ja vien viņa to apzinās, kāds sūds ir esošā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?