extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-09-27 17:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirms pāris dienām Kanāda atcēla prasību pēc vakcinācijas iebraucējiem un sejas masku lietošanu transportā.

Atceroties februāra protestus, kuri lielā mērā pieprasīja tieši šo punktu. Skaidrs, ka prasībai pēc vakcinācijas robežas šķērsotājiem nebija nekāda zinātniska pamata. Valdība rīkotājās nezinātniski, bet apspieda protestus, tostarp bloķēja aktīvāko protestētāju bankas kontus.

Nu kāpēc gan politiķiem ir tik grūti sekot zinātnei? Kur it tā fīča, ka Kanādas valdībai vajadzēja 7 mēnešus, lai izdomātu, ka vakcīnas, kas neierobežo infekcijas izplatību, nevar būt obligātas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2022-09-28 22:10 (saite)
"Savukārt pagāja liels laiks, līdz jauna informācija iesūcas oficiālos avotos. Un šinī gadījumā tā nav valdība, bet veselības nozares speciālisti, kuri saņem informāciju no starptautiskiem veselības organizācijām, kurām ir tā pati problēma."

Svētā vientiesība! Visa šī informācija tika apzināti noklusēta, kritiķi ar milzīgiem kredenciāļiem saukti par konspirācijteoristiem un kancelēti, veikt masīva kampaņa nomākt t.s. "vacine hesitancy" ar propagandas koncentrēšanu visos politiskajos un mediju establišmenta centros.
Var vien pažēlot ierindas ārstu, kurš negrib neko runāt par reālo situāciju kovida jomā un vakcīnu neefektivitāti/kaitīgumu. Viņi 10 gadus mācījušies, lai būtu arodā, kam jānodrošina viņu dzīves iztika. Neiesi jau pretim tam, ko saka OBKOMa priekšsēdētājs savā ikmēneša referātā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?