extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-07-08 10:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tas, ka nošauj bijušo Japānas premjerministru (Šindzo Abe) gan ir traģiski. Vēl jo vairāk, valstī, kurā ieroču izplatību kontrolē ļoti stingri. Nav zināmi iemesli, bet pieļauju, ka daudziem nepatika, ka viņš centās vairāk atvērt Japānu ārzemniekiem, lai uzlabotu ekonomiku un veicinātu izaugsmi. Ja tas tā ir, tad mūs tiešām sagaida tumšie laiki kā tumšajos Viduslaikos. Zaļo teroristi aktīvi cīnīsies pret jebkādu izaugsmi, pret ceļošanu starp valstīm un tamlīdzīgi, pat nošaujot viņiem nepatīkamos valsts līderus.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-07-08 16:19 (saite)
Japāna pēc algas/cenu attiecības pašreiz atpaliek no ASV un Eiropas. Viņiem ir ekonomikas stagnācija jau vairākas desmitgades. Ar ārzemniekiem ieplūdi bija domāts atsvaidzināt esošo uzņēmējdarbību, gūt jaunas idejas, pastiprināt konkurenci utml. Vai tas nostrādāja, par to var diskutēt, bet doma bija tāda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-07-08 16:45 (saite)
Tirgus un migrantu kustības atvēršana, neatkarīgi no valsts, vienmēr negatīvi ietekmē titulnācijas, bet lej ūdeni uz (((globālistu))) dzirnavām. Iespējams, ka to var darīt arī pragmatiski, ņemot vērā izdevīgumu nācijai, bet kā likums, visi šie liberalizētāji izrādās šo nāciju ienaidnieki un savtīgi mantrauši ar varas grābšanas ambīcijām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?