extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-07-08 10:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tas, ka nošauj bijušo Japānas premjerministru (Šindzo Abe) gan ir traģiski. Vēl jo vairāk, valstī, kurā ieroču izplatību kontrolē ļoti stingri. Nav zināmi iemesli, bet pieļauju, ka daudziem nepatika, ka viņš centās vairāk atvērt Japānu ārzemniekiem, lai uzlabotu ekonomiku un veicinātu izaugsmi. Ja tas tā ir, tad mūs tiešām sagaida tumšie laiki kā tumšajos Viduslaikos. Zaļo teroristi aktīvi cīnīsies pret jebkādu izaugsmi, pret ceļošanu starp valstīm un tamlīdzīgi, pat nošaujot viņiem nepatīkamos valsts līderus.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-07-08 12:57 (saite)
Es vienkārši mēģinu saprast, kāpēc gan kādam būtu gribējies viņu nošaut.

Japāna nav ASV, kur katram trakajam ir pa ierocim kabatā. Šī visdrīzāk ir labi izplānota operācija. Šāvējs pat nav mēģinājis bēgt un ir gaidījis, lai viņu apcietinātu. Tur noteikti ir kādi ideoloģiski apstākļi.

Japāna ilgus gadus grima recesijā. Abe uzsāka reformas, kas bija kontroversiālas – bet visvairāk tieši tajā, ka viņš mēģināja atvērt valsti, iekustināt ekonomiku, veicināt ražošanu utt.

Nesaku, ka mans minējums ir pareizs, bet šobrīd vislielākā ideoloģija ir zaļajiem. Diez vai kādam traucēja tas, ka viņš gribēja atjaunot Japānas militāro varenību un tamlīdzīgas lietas. Visdrīzāk jau tieši ražošanas dēļ un Japāna vienmēr ir bijusi par saskaņu ar dabu. Tur varbūt viņus nesauc par zaļajiem, bet tādu cilvēku ir daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-07-08 13:24 (saite)
Nevis "zaļajiem", kuri ir tikai ierocis/instruments, bet globālistiem, WEF un ap to gozējošamies oligarhiem un viņu korporācijām. Tu taču labi zini, ka visa tā kustība ap Grietu ir Sorosa "Open Society Foudation" finansēta. Tieši tāpat citās valstīs. Tur vienmēr grozās vienas un tās paša oligarhu intereses. "Zaļie" vienkārši ir noderīgi idioti. Tu šādus redzi še pat cibā. Absolūtais vairums mūsu 'krējuma' ir neinteliģenti līdzskrējēji tam, kas populārs un kas ir populārs nosaka šie oligarhi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?