extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-06-05 17:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atkal dienesti izplata dezinformāciju un nevajadzīgi biedē cilvēkus. Hlorprofāms netiek uzskatīts par kancerogēnu. To visdrīzāk aizliedza endokrīnās ietekmes dēļ, un arī tāpēc, ka tas varētu kaitēt kukaiņiem. Turklāt pārdošanu aizliedza tikai 2020. gadā. Ņemot vērā, ka tad sākās pandēmija, ļoti iespējams, ka ne jau visi tirgotāji vai fermeri par to bija informēti, vai arī cilvēkiem vēl ir kādi uzkrājumi, kurus pamazām izlieto.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2022-06-05 20:18 (saite)
Šāda ziņa iespējams parādījusies, lai cilvēki baidītos no visa kur atrodams burtu savienojums hlor, dēļ vielas Chlorine Dioxide. Par kuru atkal parādījušās interesanti pozitīva info.

Tikai mani santīmi konspirācijai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-06-06 00:52 (saite)
Gribētos jau ticēt, ka tā ir tikai žurnālista neprofesionalitāte. Bet tad sanāk, ka žurnālisti vispār ir baigi neprofesionālie, ka viņiem daudz ticēt nedrīkst. Šajā gadījumā bija viegli pārbaudīt, bet ne jau vienmēr tas tā ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2022-06-06 09:26 (saite)
Vai tad, kautvai tikai, pēdējie divi gadi Tev nav iemācījuši kautko jaunu par žurnālistiem?

Lai cik profesionāls ar cilvēks būtu, tas zaudē nozīmību, kad viņš pieņem kukuli, vai saņem draudus, kautvai par atlaišanu no darba, vai jebkādā citā ietekmes veidā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-06-06 10:19 (saite)
Par žurnālistiem tas ir puslīdz skaidrs. Nav jau tā, ka jebkad viņiem ir bijusi ticība par 100%. Pat uz zinātniekiem nav 100% ticība, jo arī viņi ir cilvēki ar saviem aizspriedumiem un vājībām... Bet nu kaut kādu darbu viņi veic, un rūpīgi izsijājot graudus no sēnalām var gūt kādu labumu...

Štrunts par propagandistiem, kuriem prasme melot jau ir norādīta darba aprakstā. Pagāšnedēļ mani visvairāk šokēja zazis un az atklāsme – ka viņi skaidrā tekstā pieprasa, lai politiķi melotu mūsu pašu miera labā. Tas nav tā, ka daudzi cilvēki ir vienkārši naivi un tic visam, ko viņiem propagandisti iestāsta. Ir vēl sliktāk – šie cilvēki aktīvi pieprasa no politiķiem melus.

Tāpēc cibā man patīk tava un gnidrologa attieksme. Nav jau tā, ka es piekristu visam jūsu teiktajam vai atbalstītu skarbo toni. Bet šī attieksme, ka nedrīkst norīt politiķu pliko diršanu un vēl pieprasīt otro porciju, ir ļoti reta. Cibā vairums raksta par personīgajām problēmām, par kurām es neko daudz negribu komentēt. Dzīve nav viegla un lai jau katram izdodas tikt ar savām problēmām galā. Bet ja aiziet runa par globālākām lietām un politiku, tad nav daudz tādu, kas vispār uz to kritiski raudzītos jebkādā aspektā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2022-06-07 15:30 (saite)
Pērkami cilvēki ir arī starp zinātniekiem un metodes ir pietiekami dažādas, lai piespiestu gandrīz jebkuru publiski teikt melus. Problēma tajā, ka izveidojusies zinātnieku paaudze, kas seko autoritātēm, nevis loģikai un pierādījumiem, nemaz nerunājot par to, ka paši varētu kautko izdarīt.

Skarbā realitāte, ar laiku, atvērs acis arī sazombētajiem, bet šajā reizē izskatās, ka saprašana var ierasties par vēlu, kopā ar melni tērpto izkapts nēsātāju(var arī būt savādāk).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?