extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-05-04 15:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Teorija, ka Putins nav traks vārda tiešajā nozīmē, manuprāt, ir nepareiza. Viņš ir uzrādījis Parkinsona slimības izpausmes, taču ne visi zina, ka Parkinsona slimība ir deģeneratīva smadzeņu slimība, kuras izpausmes nav tikai kustību traucējumi. Pašas pirmās pazīmes jau var būt tieši garīga rakstura traucējumi, kas izpaužas individuāli kā paranoja, depresija, plānošanas grūtības un tamlīdzīgi. Šobrīd ir aizvien vairāk ziņas par Putina spriešanas traucējumiem, un tie ir jāuztver ārkārtīgi nopietni.

Ir ļoti nožēlojami, ka Putina apkārtējais loks nespēj saņemties un noņemt viņu no spēles kā tādu, kura veselība un mentālais stāvoklis vairs neļauj pildīt valstsvīra pienākumus. Ar savu paranoju un atriebības kāri viņš var nodarīt ārkārtīgu postu visai pasaulei, un neviena racionāla pieeja – ne samierināšana, ne spēka izrādīšana – šeit var nepalīdzēt. Iespējams, ka viņš savu dzīvi beigs pašnāvībā, bet līdz tam viņš trakos un darīs ārkārtīgi daudz ļaunuma, kuru pats varbūt līdz galam neapzināsies.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]begemots
2022-05-04 21:55 (saite)
Jā, vai ne.

Salīdzinājumam Ukrainas valdība ir, cik redzēts, vidēji izskatās 35-55 gadu vecu cilvēki. Tīri pēc enerģijas varētu būt stipri vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?