extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-03-02 00:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es nezinu, vai kāds šo lasīs, jo vai nu tāpat ir zināms, vai arī slinkums tik gari un angliski lasīt.

Bet ielieku tāpēc, ka hedera ievietoja citu analīzi, kur ar valsts aizsardzību saistīts cilvēks joprojām vēl šaubās par Putina mērķiem nodibināt Krievijas impēriju un uzskata, ka Ukrainas vēlme iestāties NATO ir primārais kara iemesls.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-03-02 16:17 (saite)
Ukraiņi ir diezgan lieli rasisti, par to jau es pieminēju, bet tas neguva lielu ticību atjēdzīgo rindās.

Tai pašā laikā ir patiešām pilns ar šiem atjēdzīgo žēlabu rakstiem par to, kā ukraiņi vai poļi nelaiž melnos pāri robežai. Skaidrs, ka tas ir vienkārši kultūras karš – nemeklē tur loģiku.

Bet ar šiem gadījumiem es domāju, ka tas nav tik daudz par rasismu, bet par šo cilvēku pilsonību. Pēc idejas būtu jālaiž visi bēgļi, bet robežsargi tomēr ir ietrenēti būt zvērīgi nelaidēji. Ukraiņiem šobrīd nevajag vīzas, lai ieceļotu Polijā, tāpēc nav pamata viņus nelaist pāri robežai automātiski. Bet pārējiem ar citām 3. pasaules pasēm tehniski vajag vīzas, tāpēc viņus sūta prom. Tā visdrīzāk ir birokrātiska nespēja ātri risināt jautājumus krīzes brīžos.

Bet jebkurā gadījumā, šobrīd ir tādi sūdi, ka šo var risināt vēlāk. Nav jau tik daudz to melno Ukrainā, lai uzskatītu to par tik svarīgu. Cik saprotu, viņi jau tiek pāri, bet viņiem ir jāceļo uz citu robežkontroles punktu, kas prasa laiku, naudu, trūkst pārtikas utt.

Atgādināsim, ka visas šīs ziepes ievārīja zaļie – https://bariweiss.substack.com/p/the-wests-green-delusions-empowered?s=r

Pats fakts, ka pat Baltkrievi uzcēla AES, parāda, ka tas ir ekonomiski izdevīgi. Baltkrievi nav tik bagāti, lai nevajadzīgi šķiestos ar naudu. Un kopējā radiācija no oglēm ir vēl lielāka nekā no urāna, tikai izkliedēta.

Pat Krii tagad raksta – viss ir ok, bet mēs jau nezinām, kāpēc Putins iebruka Ukrainā, bet noteikti (!) tas nav PSRS (pareizāk būtu teikt lielās Krievijas impērijas) atjaunošanai. Bet tā kā mums būs vairāk jāmaksā par gāzi un apkuri, tad labāk ar Putinu pa labam. Cerēsim ka viņš nepaņems Ukrainu, bet ja paņems, tad nu neko, lai jau ņem uz veselību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?