extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-02-17 14:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sanitu Osipovu neievēlēja divu iemeslu dēļ, un otrais iemesls bija, ka viņa neatbalstīja obligāto vakcināciju. Pret to visvairāk iebilda Vjačeslavs Dombrovskis, kurš ir nācis no Saskaņas (krieviski kreisā partija – kura vispār atturējās no balsojuma), pēc tam dibinājis “Republika”, kas skaitās centriska. Tagad ir no tās aizgājis domstarpību dēļ.

Liberāļi tagad grib pagriezt, ka neievēlēšanā vainīgi ir konservatīvie, lai gan paši droši vien atbalstīja obligāto vakcināciju.

P.S. Tāpat saeima noradīja ierosinājums atcelt sertifikātu lietošanu ātrāk nekā nolēma valdība. Tas piezīmei, ka tā nav taisnība, ka Latvijā neviens nav pret sertifikātu atcelšanu. Sertifikātiem nekad nav bijusi nozīme, un pareizais laiks to atcelšanai bija vakar.

Labojums: Izskatās, ka Sanita Osipova ir mainījusi savu viedokli un uzskata piespiedu vakcināciju par pieņemamu. Skaidrs, ka liberāļi atbalstīs totalitārus pasākumus, bet pārējie būs pret tiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-02-17 18:54 (saite)
Tu prasi neiespējamos standartus, ka kādam ir jābūt 100% nekļūdīgam. Pēc tam tu mēģini pateikt, ja esi kļūdījies par 0,1%, tad viss, ko tu esi teicis, visi 99,9%, kas ir pareizi, neskaitās. Tādi standarti nav saprātīgi.

Neviens te tevi neienīst. Vienkārši aicina pārtraukt ņirgāšanos. Tavi komentāri šeit sākās ar Muhahaha, neizmantoji lielisku iespēju paklusēt! Acīmredzot, tev tā ir norma un neuzskati to par ņirgāšanos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-02-17 18:59 (saite)
Tas labi, ka neienīst.
Bet nevajag arī izlikties, ka pirms tam neesi mani jau citur nokaitinājis, mēģinot pierādīt, ka es domāju to, ko nedomāju.
Bet jā, droši vien ne es pirmā, ne pēdējā.
Par 99,9% gan atļaušos nopietni apšaubīt. Neviens nav TIK nekļūdīgs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-02-17 19:11 (saite)
Tev ir labi, jā. Bet tas, ka tu ņirgājies par citiem, gan nav labi. Es nekad neesmu pretendējis zināt, ko tu domā. Komentēju tikai tevis rakstīto.

Izskatās, ka šī ir spēle vienos vārtos. Tu šeit ņirgājies, bet rūpējies tikai par to, lai tevi neienīstu. Nav līdzsvara.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?