extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-01-19 09:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvijā valdības meli ir vislielākais šķērslis labākai vakcinācijas aptverei
Vakar Francijā bija gandrīz pusmiljons pozitīvi testēto pret kovidu, kas ir liels apkaunojums Makronam par viņa stingro ierobežojumu politiku. Latvijā ir mazāk pozitīvo testu, bet lietas ir vēl sliktākas, jo Pavļutam nav izdevies pietiekami vakcinēt seniorus. Tas arī neizdosies, kamēr valdība nepārtrauks melot un rīkoties negodīgi.

Piedraudot ar darba zaudēšanu, cilvēkus var piespiest vakcinēties pret viņu gribu, bet visiem ir labi redzami valdības meli par to, ka ar QR kodiem un cilvēku šķirošanu būtu iespējams kaut kā samazināt infekcijas izplatību. Tāpat arī prasības pēc aizvien labākām un dārgākām maskām patiesībā neko daudz nemainīs infekcijas izplatības ziņā, bet tikai ļaus kādam labi nopelnīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brookings
2022-01-19 11:23 (saite)
let them burn in hell

(Atbildēt uz šo)


[info]formica
2022-01-19 11:46 (saite)
Fr worldometers dati ir no gaisa graabti. Nesen vinji vairaakas nedeeljas no vietas deklareeja konstantu 3333 ciparu 'Serious, critical' sadaljaa netkariigi no taa, vai 'Deaths' sadaljaa bija cipars 65 vai 265
Plus appanikojusies publika lieto maajas testus, kas ir bezjeedziigas kvalitaates

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-01-19 12:44 (saite)
Man jau ar šķiet, kurš to pusmiljonu var dienas laikā uzskaitīt un tos miljonus notestēt. Vispārīgi cilvēkiem ir tūkstošiem vīrusu, daudzi no viņiem izraisa vieglas saslimšanas. Ja mēs visus tagad sāktu testēt, tad atklātos vēl trakākas lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2022-01-20 10:26 (saite)
Zviedri nekad nav aizrāvušies ar masveida testēšanu, bet tagad paziņojuši, ka testēs vēl mazāk. Izņemot nozares, kuras strādā ar riska grupām - slimnīcas, pansionātus, citas aprūpes iestādes. Pārējiem iesaka palikt mājās, ja ir saaukstēšanās simptomi, un viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?