extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-12-29 13:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šis bija aicinājums, ka Dr. Aizsilniecei ir jāatkāpjas no LAB prezidentes amata.

Es varu saprast, ka homeopātijas atbalstīšana nedara godu ārstu profesijai. No vienas puses, ir labāk, ja homeopātiju ietver medicīnas sistēmā, lai cilvēki, kam par to ir interese, varētu saņemt reālu terapiju, kad tā ir vajadzīga, nekā tad, ja viņi iet pie pūšļotājiem, pat tad ja tā ir nopietna slimība. Un tomēr piedāvāt homeopātiju ir ētiski apšaubāmi.

Taču šajā gadījumā, ja pavēro Dr. Aizsilnieces publiski teikto (facebook un citur), tad viņa sniedz normālus ieteikumus, kuros nav nekā kontroversiāla. Piemēram, ka nevajag kovida gadījumā uzreiz parakstīt antibiotikas, piemēram, azitromicīnu, ja nav bakteriālas infekcijas pazīmes.

Tāpat viņa šķiet ir iepazinusies ar citiem zinātnieku atzinumiem, arī to, ka kovids kļūs par endēmisku slimību. Tāpēc vacinācija ir svarīga, bet pārējie ierobežojumi, kā maskas, visdrīzāk ir nevajadzīgi, jo galu galā kovidu nevar ierobežot. Tāpat pierādījumi par masku efektivitāti sabiedrības līmenī ir ļoti vāji vai neesoši.

Taču kā redzams, tieši tas visvairāk bija nokaitinājis viņas kritiķus. Ironiski, ka šis kritiķis pats nelietoja masku pareizi (valkāja to virs bārdas, kas padarīja to pilnībā neefektīvu). Tāpēc nebija liels pārsteigums, ka viņam neizdevās panākt Aizsilnieces atkāpšanos, un tā vietā viņam pašam bija jāatkāpjas no viceprezidenta amata.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]formica
2021-12-30 08:32 (saite)
Paaris gadi pagaajushi, bet 'mass formation' veel turas uz propagandas plaaksteriem

https://covid19.onedaymd.com/2021/11/dr-peter-mccullough-early-treatment.html

https://youtu.be/RNjr4WEY1ao



(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?