extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-12-28 21:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
viņi meloja mums visu laiku
Bet visi meli kādreiz nāks gaismā...

Atceros, kā kāds cibiņš man kādreiz uzbruka par to, ka es teicu, ka ceļojumu ierobežojumi nav pamatoti.

ASV atceļ ceļojumu ierobežojumus – eksperti to pamato, ka šādi ierobežojumi ir neefektīvi un pat kaitējumu nodaroši.

Savukārt Guardian raksta: “Covid is only one virus of a family of coronaviruses, and the other coronaviruses throw off new variants typically every year or so, and that’s almost certainly what’s going to happen with Covid. It will become effectively just another cause of the common cold. – Kovids ir tikai viens no koronavīrusiem, un arī citiem koronavīrusiem apmēram reizi gadā ir jauni varianti, tāpēc gandrīz noteikti tas notiks ar kovidu. Būtībā tas kļūs par vienu no saaukstēšanās vīrusiem.

Pat neticami, ka šis modelis, ko es uzskatīju par visiespējamāko jau pašā pandēmijas sākumā, tagad tiek atklāti apspriests presē.

Pat Beļģijas tiesa ir pateikusi valdībai, ka [tai] ir jāpamato, kāpēc konkrētais rīkojums ir nepieciešams sabiedrības drošībai pat, ja omikrona paveids prasa stingrākus ierobežojumus.

Ar šādu pamatošanu valdībām ir bijušas ļoti lielas grūtības pilnīgi visos jautājumos – sākot ar mājsēdēm, ceļojumu ierobežojumiem, masku lietošanu un obligāto vakcinēšanos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2021-12-29 01:30 (saite)
Fauči "Vaccines are highly effective" ir taisnība. Baidena "You're not going to get infected" nav taisnība, vismaz ne garantējami. Geitsa "Vaccinated people are not just protecting themselves, they're reducing their transmission to other people" ir taisnība. Un tā tālāk; jā, pa vidu ir pārspīlēti apgalvojumi, bet kopumā lielākā daļa teiktā nav aplama.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-12-29 01:54 (saite)
Melīgi čerīpiko tikai to kas tev patika. Cik saprotu, tu vnk atbalsti sistēmiņu, jo domā, ka būs silta vietiņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2021-12-29 01:56 (saite)
Man jau ir visnotaļ silta vietiņa, par mani neuztraucies. Runa ir par pavisam ko citu — proti, ka pat šādā "VIŅI MUMS MELO!!1" video apmēram puse apgalvojumu ir pilnīgi korekti un vēl daļa ir pārspīlēti vai neadekvāti saprasti, jo ir skaidri redzams, ka runātājs nav eksperts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-12-29 13:30 (saite)
Faučī ir ASV kovida cars un ex pfizerists. Skaidrs, ka viņš melo, nevis pārspīlē. Vēl jo vairāk uz tā fōna kā dziesma mainījās pēc tam, kad vairs nevarēja efektīvi noslēpt un melot par attiecīgo lietu. Priekš tevis šie cilvēki acīmredzami ir "autoritātes", tāpēc apzināti piever acis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2021-12-29 13:38 (saite)
Kā minimums, man nav pamatota iemesla apšaubīt Fauči ekspertīzi un kredenciāļus epidemioloģijā un infektoloģijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?