extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-09-30 17:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakcinēšana Latvijā būšot arī pie aptiekām – šis ir īpaši ironiski, jo es biju iedomājies, ka beidzot sāks vakcinēt arī farmaceiti. Nē, izrādās, ka farmaceiti turpinās tirgot kosmētiku, un tā būs izbraukuma vakcinācija.

Sākotnēji vajadzība pēc vakcinācijas cilvēkiem viegli pieejamās vietās, kā aptiekās, tika noraidīta, bet ar šo tiek atzīts, ka tā noteiktās vietās varētu būt ļoti būtiska. Nespēja noorganizēt vakcinācijas iespēju farmaceitiem lielā mērā ir veselības ministru nolaidība. Nu ja pat līdz 50% ģimenes ārstu līdz šim nevakcinēja, tad kādus gan rezultātus var gaidīt.

Tikmēr UK farmaceiti ne tikai aktīvi vakcinē pret kovidu un gripu, bet aizvien vairāk paraksta arī zāles savā specializācijas jomā. Nākotnē visi jaunie farmaceiti pēc licences iegūšanas būs ar neatkarīga zāļu parakstītāja tiesībām. Arī vecajiem farmaceitiem būs jāsasparojas, lai iegūtu šo kvalifikāciju un neatpaliktu no laikmeta prasībām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]3koma14vs007
2021-09-30 20:31 (saite)
Klau, čalīt, nu cik var fanot par vakcināciju?
Ja jau Nobela laureāts Luks Montaņjē un citi prominenti šīs jomas speciālisti ir skaidri un gaiši pateikuši, ka vakcinēšana epidēmijas laikā ir visrupjākā kļūda, ko vien var darīt šajā situācijā, jo tādā veidā vīruss, pateicoties vakcīnām, vakcinēto cilvēku organismos ražo arvien daudzveidīgākus un noturīgākus celmus, tad vai nu tev tas "по барабану", vai arī tu visu laiku vāries kaut kādā savā šaurā informācijas burbulī un ārpus tā ne par ko vairāk neinteresējies.

Nožēlojami, "medicīnas speciālist"!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-10-02 14:35 (saite)
Aplami. Ja iedur vakcīnu neinficētam, varbūtība viņam inficēties samazinās. Tas ko tu raksti attiecas uz jau inficētiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2021-10-03 19:17 (saite)
Nevienu tač nepārbauda pirms nošpricēšanas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]3koma14vs007
2021-09-30 21:01 (saite)
https://www.youtube.com/watch?v=VgAnIV41mHw

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?