extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-05-05 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvijā pirmo vakcīnas devu ir saņēmuši ap 15%. Pēc sajūtām vairāk saņēmēju būs gados jaunāki, aktīvāki un ne riska grupas.

Personīgi manā ģimenē vecāki vakcīnu nav saņēmuši, jo neviens nav piedāvājis un uzaicinājis pensionārus no laukiem, bet jaunāki brāļi un māsas ir, jo spējuši pieteikties un izstāvēt rindas.

Es personīgi domāju, ka pēc 50% Latvijā būs lielas problēmas palielināt vakcīnas gribētāju skaitu. Iespējams, valdībai pat nāksies piemaksāt, lai cilvēki ietu vakcinēties. Ja es būtu īpaši cinisks, tad trūcīgajiem vēl ieteiktu nogaidīt, lai nokāstu nelielu naudiņu :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-05-06 14:28 (saite)
Nu jā, šis vienkārši bija tāds ļoti uzskatāms gadījums, kad ja būtu veikta vakcinācija (jo bija attiecīgajā vecuma grupā) – ja ne janvārī, tad vismaz februārī, tad persona nebūtu nonākusi slimnīcā (vai nu būtu pasargāta, vai arī izslimotu vieglāk).

Daudzas lietas valsts līmenī mums šķiet ļoti abstraktas ar grūti iedomājamu saikni ar ikdienas dzīvi, bet šoreiz es redzu, ka tomēr sliktā organizācija ir radījusi kavēšanos ar reālām sekām konkrētiem cilvēkiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?