extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-04-13 07:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šis ir visinteresantākais negaidīto efektu piemērs – Austrālijas ugunsgrēki uzsilda klimatu.

Mūs visus tagad terorizē valdības, uzliek papildu nodokļus par katru plastmasas maisiņu, kamēr vienai dabas katastrofai ir ietekme, kas tūkstoškārt pārsniedz visu, ko mēs darām.

Jau minēju, ka austrāliešu zaļie rīkojās ārkārtīgi bezatbildīgi, neļaujot (vai varbūt fiziski nespējot) izcirst krūmus, kurus pat aborigēni regulāri izzāģēja un uzkopa. Nu laikam jau aizliegums arī bija tāpēc, ka atšķirībā no šiem aborigēniem, kas strādāja ar primitīviem rīkiem vai veicot kontrolētas dedzināšanas, mūsdienās izzāģēšanā tiek patērēta degviela, kas rada CO2 izmešus. Tas pēc zaļo domāšanas ir liels grēks, un nocirst koku arī laikam skaitās ļoti slikti. Viņus neapturēja brīdinājumi, ka šie biezokņi vēlāk radīs ugunsgrēku, kurā nodegs tava māja, varbūt pat cietīs cilvēki, un radīs piesārņojumu, kas veicinās globālo sasilšanu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

;)
[info]jan09
2021-04-13 10:09 (saite)
Ir zināmie stāsti, par saules paneļu laukiem blakus lidostām (avio kantoriem), lai ar ts "zaļo" enerģijas ieguves apjomu nodzēstu CO2 izmešu nodokli.
Viss ir skaisti, pseidoekosistēma pašģenerējas, un te pēkšņi ieslēdzas vulkāns ar neizrunājamo vārdu, kas mēnesī izmet vairāk CO2, nekā viss transports simtgadē.
Upss, un to nevajag afišēt, citādi visa "zaļo" un "klimata saglabātāju" teorija un barotne sabruks.
Un arī šo tevis piesaukto pētījumu pieminēt nebūs labais tonis, jo pierādīsies fakts, ka valdībā un "zaļo" lēmumu izstrādē piedalās mudaki un pie siles piesūkušies "zaļie"...

(Atbildēt uz šo)


[info]snark
2021-04-14 14:43 (saite)
Līdzīgu stāstu par mežu izciršanas aizliegumu sekām dzird par neseno gadu meža ugunsgrēkiem Kalifornijā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?