extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-01-02 18:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izraēla jau ir vakcinējusi >10% tās iedzīvotāju: https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Kā izskaidrot tik labus rezultātus salīdzinājumā ar tikai 1,47% UK (3. vietā)?

Atradu ļoti labu komentāru tīklos par Izraēlas vakcinācijas pieeju:

I read yesterday Israel has vaccination policy called "Hey pizza guy", where they finish with whatever group they were aiming for with shots for the day, and then they step outside that vaccination site and bring in off the streets (the pizza guy, the fedex guy, anyone) whoever will come to use up the rest of the vaccines. Smart. – kad dienā paredzētās mērķa grupas vakcinācija ir pabeigta, tad uzaicina cilvēkus no ielas – picas piegādātājus, pastniekus, jebkuru – saņemt vakcīnu.

Pieļauju, ka lielā mērā tas ir iespējams, izmantojot papildu 6. devu no 5 devu flakona. Tiešām ļoti gudra pieeja. Tā vietā, lai iespringtu un tērētu laiku un enerģiju, lai nosodītu katru, kas saņem vakcīnu ārpus rindas, viņi ir elastīgi un dara visu, lai paātrinātu šo procesu. Salīdziniet to ar vietējiem skandāliem vai Poliju.

To arī novēlu jaunajā gadā visiem cibiņiem – būt elastīgiem, domāt ārpus rāmjiem (think outside the box), nedarboties tikai stingro noteikumu važās, bet atļauties darbā un dzīvē nelielu brīvību un radošu pašdarbību, kas uzlabo itin visu. Priekā!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-01-04 19:22 (saite)
Ņem par labu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?