extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2020-11-03 08:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šis ir retais gadījums, kad es ielieku video (10 minūtes): https://www.lbc.co.uk/radio/presenters/maajid-nawaz/epidemiologist-on-cost-of-second-lockdown-coronavirus/

Tas ir par to, ka SAGE epidemiologs nespēj atbildēt uz jautājumu, vai viņš ir izvērtējis lokdauna iespējamo kaitējumu dzīvības un naudas ziņā, un vai šo zaudējumu vietā nebūtu izdevīgāk ieguldīt līdzekļus NHS stiprināšanā.

Tas ir tik surreāli, jo UK medicīnā parasti vienmēr apsver izmaksas pret ieguvumu kā QALY utt. Šajā ziņā NICE ir liela pieredze, zināma metodoloģija un eksperti, kas ar to nodarbojas.

Taču pašreizējie politikas veidotāji ir aizmirsuši to visu, un šādus jautājumus uzskata par muļķīgiem.

Kāpēc aizvien vairāk medicīnas profesionāļi iestājas pret lokdaunu? Tāpēc, ka ir milzīga garīgās veselības krīze, pašnāvības pieaug ievērojami un cilvēkiet iet ļoti smagi, ka tas ir daudz lielāks risks par kovidu: https://www.reddit.com/r/LockdownSkepticism/comments/jn0jzu/i_work_in_the_medical_field_and_i_changed_my_mind/

Citās ziņās raksta, ka pirmais ar kovidu inficētais no UK, jauns čalis, ir miris. Nē, nevis no kovida, bet izdarījis pašnāvību, jo nespējis izturēt atkārtotos lokdaunus. Viņam sagadījās, ka bija Ķīnā mācījis angļu valoda, kur inficējās un ļoti ilgi nosēdēja karantīnā, pēc tam atgriezies un atkal karantīna utt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brookings
2020-11-03 12:11 (saite)
paldies - I pretty much weep for the country of my birth. I was talking with three old friends, and when the conversation turned to Covid, not one of them knew any lockdown sceptical information. They took it okay.

As for that prof., well it is the final nail in the coffin I would happily bang his corpse into. I am - emotionally - done with these cunts. This whole experience has been a revelation to me. It is a wonder just how many holders of PHDs engage in groupthink without the slightest spark of intellectual curiosity about the wider world or even - perish the thought - scepticism about the establishment view of a subject within their purview.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?