extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2020-06-05 20:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Oh, atceroties ASAP Rocky skandālu pirms gada Zviedrijā!

https://www.bbc.com/news/newsbeat-49109487

Vai Zviedrija bija rasistiska, viņu notiesājot?

Vai Tramps atbalsta melnādainos, apsolot samaksāt viņa drošības naudu?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2020-06-06 01:05 (saite)
Viņš konfliktēja ar importētiem afgāņu tēvočiem, kurus te sauc par "vientuļiem bēgļu bērniem". Zviedru nabadziņu taisīšanas hierarhijā tie kvotējas daudz augstāk nekā amerikānis, neatkarigi no ādas krāsas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2020-06-06 09:56 (saite)
Man pašam šķiet, ka koncentrēšanos uz šo, ieskaitot manus jautājumus iepriekš, ir garām. Īstā problēma ir tā, ka ASAP Rocky glorificē narkotikas. Ne jau tikai melnie to dara, bet tas ir viens faktoriem, kas traucē viņiem attīstīties. Un visas puses, ieskaitot žurnālistus, nofeiloja, nerunājot par šo problēmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-06-06 12:55 (saite)
Visas puses nerunā ne par vieno no šiem jautājumiem, iesakitot to ko Heda teica, jo meļkņi un brūņi ir svēti cilvēki who never did nuffin' un tikai baltais cilvēks ir pie visām problēmām vainojams. Tu nesagaidīsi nekādu "runāšanu par problēmām" pašreizējajā laikmetā. Noteikti ne no mūsu lūgenpreses, kas ir tautas ienaidnieki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2020-06-06 13:15 (saite)
Konkrētajā kriminālstātā par narkotikām vispār izvairījās runāt, kaut gan ļoti iespējams, ka sākotnējā saruna, pēc kuras afgāņi sāka sekot ASAP Rocky varēja būt tieši par tām. Afgānis, par kuru rakstīja kā par cietušo, bija divreiz tiesāts par ar narkotikām saistītiem noziegumiem un vēl divreiz par ko citu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?