wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2021-04-14 08:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien mēnesis, kopš atmetu pīpēšanu. vīrs manam piemēram nesekoja un vēljoprojām pīpē. jāsaka, gan mazāk krietni.
bet man iet daudz labāk ar atmešanu, nekā biju gaidījusi. pirmās dienas vēl pieturējos pie pēdējās cīgu paciņas, sak - ja nu tomēr šī nav atmešana, bet pauze. pēc nedēļas teicu vīram, lai atdod manas cīgas kādam, jo nu točna vairs negribu pīpēt. tieši tik viegli man tas sanāca (pēc aptuveni 20+ nopīpētiem gadiem, ar pauzēm šad un tad, bet nu kopumā pizģets, kas par stāžu).

citās ziņās - mums Ramadāns ir sācies, otrā gavēņa diena. vakar stulbi piestūmu kuņģi vakarā, līdz sāpēm. tā mēdzot gadīties pirmajā gavēšanas dienā.
jā, es gavēju katru gadu (izņemot pagājušo gadu, kad biju LV) kopš esmu kopā ar vīru. nē, es negavēju reliģisku uzskatu dēļ, es gavēju, jo tā ir lieliska attīrīšnās. protams, var gavēt da jebkad un attīrīties hoķ katru mīļu dienu, negaidot Ramadānu, bet slinkajiem (man!) vajag šo "noteikto" laiku ar sākumu un beigām. jo citādi jau saņmemties nevaru.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2021-04-14 12:55 (saite)
tas gan. bet nu man maķītis ir šausmīgi tāls, klāt neviens neved, tāpēc sāku jau aizmirst, kā tas ir. un vienu frišku dēļ ar neiesi, burgeri viņiem ir ārkārtīgi nekādi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2021-04-14 16:35 (saite)
makdonalda burgeri ir ēdami tikai lielā pālī :D
bet friškas gan padavaj toļka, ēstu katru dienu. un maķīts man ar visu caurbraucamo staciju pie pašām mājām. tas gan nenozīmē, ka ēdu friškas visu laiku..bet ja neresnētu, laikam ēstu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?